מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הקווים האלו קמטיםליה27/11/2017
שלום ד"ר
אני בת 26 לאחר שתי לידות , אני מעלה בהריונות בין 18-23 קילו
כשהשלתי בפעם הראשונה ממשקלי ירדתי אף פחות 7 קילו מהמשקל שלפני הלידה , רזיתי מאוד וכל גם הפנים שלי לכן עשיתי הזרקת שומן עצמי לפנים פעמיים אך לא כלכך עזר כיוון שהשומן נספג יחסית מהר , בתקופה האחרונה הבחנתי שכשאני צוחקת כאילו העור של הפנים שלי מתקמט (לא קמטי הבעה) כאילו מתחת ללחיים המרווח בין הפה לאוזניים האזור שם כאילו יוצר מין קווים עדינים עדינים שרואים אותם דווקא בשמש או בתאורה הם קווים ממש עדינים ולא עמוקים כמו שערה , האם אלו קמטים ??? או שבירה של העור כמו שהקוסמטאית אמרה לי ? ואם אלו קמטים האם זה תוצאה מהשמנה והרזיה ??? זה נורמלי בגילי ??? אני כלכך מבואסת אני עדיין צעירה .
ועוד שאלה אחרונה , אני עושה מזותרפיה 6 טיפולים האם מזותרפיה יעילה לעור הפנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים בפנים לאחר לידה וירידה במשקל.
ד``ר דן וינברג27/11/2017שלום ליה.
כשיש ירידה דרסטית במשקל לאחר הריון ולידה יש אובדן שומן ורקמה אלסטית בעור הפנים והדבר יכול לגרום לנפילה בעור הפנים והסתדקות עודף העור ויצירת הקמטים שאת מתארת.
הטיפול בכך הוא רק טיפול משולב של מזוטראפיה,מילוי בחומצה היולורוניתצ עדינה,בוטוקס וחוטים.כל אחר מאמצעים אלה מטפל בצד אחר של הבעיה שנוצרה בפנייך וראק שילוב של מספר אמצעים בצורה מבוקרת ומידתית עי' רופא מנוסה תתן לך את התוצאה הרצויה. המזוטראפיה מעשירה את העור בלחות ומינרלים ומשפעלת את מערכת הריפוי הטבעית של העור. החומצה ההיולורונית מוסיפה נפח ולחות בעור, הבוטוקס מפחית את הטונוס המוגבר של שרירי ההבעה של הפנים(כפי שאני רואה בתמונה שצרפת) והחוטים יכולים "לגהץ" ולהרים מעט את העור. אני מציע שתפני לרופא מנוסה כדי להשיג את התוצאות הרצונות. אין סיבה שבחורה בגילך לא תהנה ממראה פנים רענן צעיר ויפה.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?