האם אלו קמטים - המשך שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אלו קמטים - המשך שאלה
    ליה
    28/11/2017

שלום שוב ,
    אז בתמונה ששלחתי אלו קמטים עדינים שאינם דבר נורמלי בגילי ? כי רופא פלסטיקאי אמר לי שבגילי זה טבעי ,
    אני מפחדת להתחיל עם בוטוקס וחוטים כי שמעתי מבנות שניסו שאחרי שהחומר פג העור מדלדל יותר (כי הרי החומר מותח את הפנים ומרפה שוב לאחר מכן )ואז זה יותר גרוע ומשתעבדים הזרקות שכבר הופכים למטרד , האם זה נכון ?
    6 טיפולי מזוטרפיה בכל שנה לא יעזרו להפחתת הקמטוטים האלו והאטת ההזדקנות ?
    בקשר לחומצה הירולונית ניסיתי פעם בצידי הפה (למרות שהקמטים שם די עדינים וכמעט אין לי) החומר פג תוך 3 חודשים וזה מתסכל והמון כסף !
    מה עם פילינג עמוק האם מומלץ בגילי 26 ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אלו קמטים - המשך שאלה

הוספת תגובה

• טיפול בקמטים בפנים.

ד``ר דן וינברג
    29/11/2017

שוב שלום.
    הטיפול בבוטוקס וחומצה היולורונית אינו מחמיר את מצב העור לאחר שפגה השפעתו. ההפך הוא הנכון: הבוטוקס מונע הפיכת קמטי הבעה לקמטים קבועים בעור והחומצה היולורונית מוסיפה לחות וגמישות לעור ויש הטוענים שמעודדת גם יצור קולגן ואלסטין. העין מתרגלת מהר למצב העור המשופר לאחר הטיפול ורואה בו כאילו המצב היסודי ולכן חזרה למצב המקורי נתפסת עי. המטופלת כאילו חלה הרעה במצבו.צילומים מלפני הטיפול בד׳כ מפריחים מסקנה מוטעית זו. צריך גם לזכור גם שאת ממשיכה להתקדם בגיל ויש אפקט איטי של הזדקנות העור.
    לגבי הצורך לחזור על הטיפול-גם כשאת הולכת לספר או קוסמטיקאית או לטפח את ציפורנייך את יודעת שתחזרי אליהם בעוד זמן לא ארוך. גם אל הטיפולים האסתטים יש להתיחס כך אם כי הבוטוקס נדרש רק 2-3 פעמים בשנה והמילוי 1-2 פעמים בשנה. מצד שני הטיפול הוא בטוח ותמיד מותאם לצרכיך העדכניים המשתנים עם הגיל והשתנות פנייך.
    לגבי פילינג עמוק איני עוסק בו ולכן אין בכוונתי להביע דעה בנושא.
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו