טיפול לא מוצלח במזותרפיה - האם זה הפיך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לא מוצלח במזותרפיה - האם זה הפיך?
    כוכב
    05/12/2017

הי
    1. עשיתי טיפול לא מוצלח בחומצה בקמטי הבעה שהומסה עם הילורונידאז למעט מעי "גולה" שנשארה במישוש מתוך הפה.
    2. הרופאה המליצה על מזותרפיה וטיפול ראשון עשתה עיי הרבה הזרקות קטנות לאורך הקמטים. בטיפול השני כבר הכניסה קנולה (מבלי להגיד לי מראש ומבלי להסביר, למרות ששאלתי אותה למה לא עושה כמו בטיפול הראשון (נמנעה מלענות), בטיפול השלישי שוב הכניסה קנולה ודחפה מלא חומר ואמרה שמוסיפה עוד רכיב. כל זה תוך כדי טיפול ולא עם הסבר שנעשה מראש לפני החדרת הקנולה. נשאלת השאלה הראשונה - האם טיפול כזה עם קנולה והחדרת חומר בכמות גדולה עדיין נחשבת לטיפול מזותרפיה? בעימות שערכתי איתה לאחר מכן הודתה שהוסיפה חומצה כי חשבה ששני הטיפולים הקודמים לא היו אפקטיביים.
    3. חזרתי אליה שתמיס לי את זה כיוון שלאחר הטיפול השלישי נשארה נפיחות וקשיות בנקודה שבה הזריקה ובהמשכו-על פני העור שנראה מתוח ואפילו בהיר יותר. ההילורונידאז לא הצליח להמיס את זה ויותר מזה נוצרו לי גולות חדשות במישוש מתוך הפה. יש לציין שהחדירה לי כמות גדולה מאוד של הילורונידאז שכאב מאוד ואף צרב. האם טיפול חוזר בהילורונידאז יעזור? האם יש טיפול אחר? האם זה הפיך?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול לא מוצלח

ד"ר רון יניב
    05/12/2017

הי כוכב
    מזוטרפיה היא טיפול בדקירות קטנות רבות ושיטחיות , ברור שאינה מערבת קנולה.
    סיפור המקרה שלך מורכב מדי להיכנס לפרטיו ביעוץ בפורום.
    כדאי ללכת למומחה בתחום ולראות מה ניתן לשפר.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול לא מוצלח

ד``ר יהונתן איליא
    02/02/2020

ד"ר יניב שלום
    אנו שמחחים לראות את השתתפותך בפורום
    אך לאור שהינך מציג את עצמך כד"ר
    בבקשה פרט, באמחזיק, באיזה התמחות אתה מומחה, לצורך שקיפות הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו