שני חריצים אורכיים באמצע שתי הגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני חריצים אורכיים באמצע שתי הגבות
    רלי
    10/12/2017

יש לי שני חריצים אורכיים באמצע שתי הגבות ובמעלה המצח. אני נראית טוב וצעירה יחסית. אך כשאני מתאמצת או מהורהרת, החריצים בולטים ומזקינים אותי. אני בת 35, ואני חושבת כבר זמן רב על פתרון. חשוב לי להראות טבעית. מה הייתם ממליצים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בקמטים בין הגבות.

ד``ר דן וינברג
    10/12/2017

שלום רלי.
    הקמטים שאת מתארת הם קמטי הזעף הנמצאים בין הגבות ונובעים מטונוס מוגבר של מערכות שרירי ההבעה שבין הגבות. הטיפול בקמטים אלה הוא טיפול בבוטוקס לאיזור בין הגבות המביא להרפיתם והפחתה עד העלמות של קמטי זעף אלה. לעיתים קמטי ההבעה הופכים כבר לקמטים קבועים בעור עצמו ואז יש להשלים הטיפול בבוטוקס במילוי בחומצה היולורונית לקמטים אלה.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי הבעה בין הגבות -״קמטי הזעף ״-בוטוקס הכי מוקדם הכי טוב

ד"ר רון יניב
    11/12/2017

בהמשך לתשובתו המקצועית של עמיתי ד״ר ויינברג,
    ברצוני להוסיף כי ככל שמטפלים מוקדם יותר ניתן למנוע את הקמטים להפוך לחריצים קבועים.
    כאשר הם קמטי הבעה דינמיים-כלומר מופיעים רק בתנועה ולא חרוצים גם במנוחה יספיק הטיפול בבוטוקס בלבד ללא חומרי מילוי.
    שימוש בחומרי מילוי באזור העיניים כרוך בשיעור סיבוכים גבוה יותר ,
    לכן אם ניתן להסתפק בבוטוקס בלבד זה עדיף .

ככל שמטפלים מוקדם יותר נשמור על המצח ונמנע את החריצים.
    חשוב לציין זאת, כי לא אחת שומעים ממטופלת בשנות השלושים - אני צעירה מדי לטיפול בוטוקס.
    נהפוך הוא , זה הזמן להתחיל בטיפול מונע ולחסוך את הצורך בזריקות של חומרי מילוי .
    בהצלחה
    ד״ר רון יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו