מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטילאג בשפתיים כבר שנה וחצימור03/02/2018
יש לי סטילאג כמות של 4.5 מזרקים בתוך השפתיים שעשיתי לפני שנה וחצי במרווחים של 3-4 חודשים כבר שנה וחצי לא הזררקתי כלום אבל תוצאה יפה מחזיק יפה ירד פחות הרופא אומר שהקצב ספיגה איטי כי יש כמות האם זה לא מסוכן? שזה עדיין לא נעלם מהשפתיים אחרי שנה וחציי אבל עדיין אם יש לי שפתיים מלאות בסטילאג ועדין שואלים אותי ברחוב על השפתיים לתיקון סמטריה בשפה התחתונה וקצת למעלה איפה שעשיתי ומחמאות וכיום אני מעוניינת להוסיף רסטילן לשפתיים שלי אבל יש בהם סטילאג מותר לערבב בין החומרים ?או עם ארצה להמשיך אז רק עם סטילאג? והאם הסטילאג בטוח מבחינה רפואית ? כי זה מלחיץ אותי שזה לא יורד מהר והבנתי מחברה שרסטילן עם אישור Fdi עם הייתי יודעת אז הייתי בוחרת ברסטילן כי אני שילמתי המון על סטילאג והבנתי שזה אירופאי מותג צרפתי אבל האם בטוח לשימוש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטילאז' ומילוי שפתיים
ד"ר רון יניב03/02/2018שלום מור
סטילאז' חומר מעולה למרות שאין לו FDA.
יש חברות אירופאיות שלא משקיעות בשוק האמריקאי
ולכן לא טורחות להשיג אישור FDA שעולה מיליוני דולרים ושנים של עבודה.
ניתן לערבב בין חומצות היאלורוניות שונות.
לגופו של עניין -לטעמי לא חסר לך נפח בשפתיים,
אך זה כמובן עניין של טעם אישי ,
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?