תופעות לוואי קשות אחרי הזרקת חומצה היאלורונית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי קשות אחרי הזרקת חומצה היאלורונית.
    לואיזה
    26/02/2018

שלום לפני כחודש טופלתי בהזרקת חומצה היאלורוניתכעבור כחודש הופיעה נפיחות קשה בשפה העליונה מלווה בגבשושיות בחלק הפנימי של השפתיים העליונה והתחתונה,גם בצידי הפה,במקום בו הוזרקה החומצה הופיעה גוש קשה בכל צד של השפה.קיבלתי כדורי א טיביוטיקה סיפרודקס,חמישה ימים אבל הם לא עזרו.חזרתי למרפאה כשמצבי קשה יותר עם נפיחות אדומה מאוד בשפה העליונה.הוחלט לעשות המסה ולהמשיך את הטיפול התרופתי ולהוסיף גם זובירקס.נכון ליום אחרי ההמסה הנפיחות ירדה במעט בשפה העליונה,אלא שהנפיחות עברה לחלק התחתון של הלחי בצד הימני שבו הוזרקה החומצה.גבשושיות יש עדיין במקום בו הוזרקה חומצה,והשפה העליונה כאילו "נמשכת "כלפי מטה. מה ניתן לעשות?עבודתי דורשת עמידה מול קהל,הטיפול התרופתי מחליש,ובכלל ההרגה הכללית רעה מאוד.אודה לתשובתכם המקצועית והמהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה קשה להזרקת חומצה היולורונית.

ד``ר דן וינברג
    26/02/2018

שלום לואיזה.
    צר לי מאד שבמקום להנות מהטיפול הוא גרם לך כל כך סבל ועוגמת נפש. איני מצוי בפרטים אך נראה שקרו אצלך כמה תופעות לואי להזרקה ביחד:זיהום,תגובה אלרגית מקומית,פריצת וירוס הרפס במקום ויתכן גרנולציה והיווצרות גושים.כל אחת מהן היא נדירה ולרוע מזלך הן קרו אצלך ביחד. טוב עשית שפנית למקום שטופלת בו וממה שאת כותבת הם התיחסו ברצינות לתלונותייך וטיפלו בך הן באנטיביוטיקה הן בתרופה אנטי ויראלית וכן ניסו להמיס את החומצה עם כנראה בהיולרונידאז.בשלב הזה הייתי נותן למקום לנוח לכמה שבועות ומחכה שהשפה תחלים ממה שעבר עליה.אני מבין את עוגמת הנפש האסתטית בה את נתונה אך הייתי ממתין בשלב זה ואם לא יעבור פונה למומחה לפלסטיקה ליעוץ בהמשך.
    מקווה שהכל יסתדר.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות נדירות לאחר הזרקת היאלורונית לקמטים

ד"ר רון יניב
    26/02/2018

בנוסף לתשובה המקצועית של עמיתי ד"ר ויינברג
    חשוב לוודא מה בדיוק החומר שהוזרק.
    תופעות כאלו לאחר חומצה היאלורונית הן נדירות ביותר. האם לא סיליקון או חומר אחר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל מי עשית?

הדס
    26/02/2018

אצל מי עשית לואיזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו