האם אפשר לעשות הזרקות וסקין בוסטר

פורום הזרקת בוטוקס, מילוי קמטים, עיבוי שפתיים עוסק בנושאים: הזרקת בוטוקס, מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, מילוי שפתיים, עיצוב פנים, עיצוב שפתיים ועוד.

מנהל הפורום

ד"ר יהונתן איליא
053-4877799
לקביעת תור אצל ד"ר יהונתן איליא
053-4877799 ללא פרסום בפורום
 
  • האם אפשר לעשות הזרקות וסקין בוסטר
    מישל
    06/03/2018

    שלום לכם,
    האם אפשר לעשות הזרקות וסקין בוסטר יום אחרי טיפול "קליר ליפט"? (סוג של לייזר).
    תודות

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר יהונתן איליא - 053-4877799

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שילוב טיפולי לייזר עם הזרקות

    ד"ר רון יניב
    06/03/2018

    הי מישל
    יש רופאים שמשלבים בצמידות טיפולים אלו.
    הגישה שלי שונה,אולי הבחנת שאני שמרן יותר,
    כי חשובה לי בטיחות הטיפול ושקיפות בתוצאות.
    אם יהיה סיבוך כלשהו , לא יהיה ברור איזה מהטיפולים גרם לו.
    ואם נראה שיפור ניכר לא נדע מה יוצר תרם לו.
    מה התרומה האמיתית של ״סוג הלייזר״
    אולי כל השיפור או רובו בכלל רק בזכות הזריקות ?
    שיהיה לך בהצלחה
    בברכה ,
    ד״ר יניב

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


