טווח זמן של חומצה הילוארונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טווח זמן של חומצה הילוארונית
    צופית
    14/03/2018

היי, אני עשיתי כמה הזרקות לשפתיים של חומצה. הן ירדו מאוד מהר כבר מהשבוע הראשון.
    השאלה שלי היא על איזה חומר אתה ממליץ שיחזיק זמן וגם יתן יופי ועובי לשפתיים, וגם לא עולה כ"כ יקר
    אשמח לכמה אופציות שאותן תדרג. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ח. היולורונית לשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    14/03/2018

שלום צופית.
    הזרקת ח. היולורונית לשפתיים גורמת לבצקת ניכרת בשפתיים מייד לאחר הטיפול היכולה חלהמשך מספר ימים ורק כשהיא יורדת רואים את התוצאה אמיתית של הטיפול. גם הספיגה של ח. היולורונית בשפתיים היא מהירה יחסית בשל עושר אספקת הדם לשפה וריבוי התנועה . יש גם נטיה "לשכוח" איך נראתה השפה לפני הטיפול ולחשוב שהמצב הנוכחי אאחר הטיפול הוא המצב היסודי לכן מומלץ להשוות לצילומים טרם הטיפול.
    כמעט לכל המותגים המובילים של ח. היולורונית יש מוצר יעודי לשפתיים ובהם כדאי להשתמש למרות שהם מעט יקרים יותר.לי יש ניסיון טוב עם טיוסיאל KISS ורסטילן LIPS אם כי אני בטוח שגם למותגים האחרים יש מוצרים מעולים לטיפול זה.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו