האם יש מצב שיש חיקוי לסטילאג?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש מצב שיש חיקוי לסטילאג?
    Mor
    31/03/2018

עשיתי מילוי שפתיים כבר מזרק חמישי התחלתי תהליך של עיסוי בסטילטג לארג בשנת 2016 ולאחר שנה וחצי של הפסקה ללא הזרקות כלל לפני פסח הייתי במרפאת Caer לייזר ועשיתי שם עיבוי שפתיים ביקשתי שישתמשו בסטילאג לארג והרופאה קיבלה מהיועצת את הקופסא של המזרק קופסא בצבע כחול ופתחה לא הסתכלתי על הקופסא כמו שאני עושה בדרך כלל שאני מסתכלת וגם הגעתי אחרונה בתור והראה כבר היתה צריכה ללכת וקיבלה אותי ממש אחרונה והיועצןת לא התלהבו לקבל אותי כבר ורק האחראית שלהם נתנה להם הוראה לקבל והתקבלתי אבל מאז ההזרקה נהיו לי מלא שטפי דם וגם ההזרקה עצמה היתה כואבת ונאמר לי שהמזרק עם לידוקאין ולא הרגשתי שזה התפזר בכל השפה החומר הרדמה וכאב לי וירד לי הרבה דם ולפני כמה שבועות אצל רופא אחר ראיתי מזרק של סטילאג אבל בצבע קופסא סגול הלארג האם איפה שעשיתי יכול להיות חיקוי של סטילאג או שיש קופסא כחולה וסגולה במותג סטילאג לארג ? וגם אציין שבאמצע ההזרקה הרופאה החליפה לי מחט זה הגיוני שיש 2 מחטים בקופסא של סטילאג מזרק 1 ? יש לי כאבים קצת קשה לי לבצע תנועות של נשיפה בשפתיים יומיים אחריי ההזרקה ותחושת נפיחות והרדמות של השפה ממה זה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים וליין המוצרים של סטילאג'

ד"ר רון יניב
    31/03/2018

הי מור
    STYLAGE L הוא בצבע כחול.
    הסגול של STYLAGE M.
    יש מזרק ייחודי לשפתיים שצבעו אדום
    Stylage Special Lips
    איני יודע מה הוזרק לך במכון אצלו היית.
    תופעת לוואי תיתיכן בכל הזרקה.
    בהכללה אומרים שעדיף לבחור רופא מומחה ,
    לעומת מכון ששם עובדים רופאים לאו דווקא מומחים בתחום
    ויש תחלופה גבוהה של הרופאים המטפלים .
    בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו