עיבוי שפתיים בהזרקת חומצה הילארונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי שפתיים בהזרקת חומצה הילארונית
    אור
    09/05/2018

שלום,
    אתמול ביצעתי הזרקה בשפה העליונה (בחלקה התחתון) של חצי מזרק כדי למלא טיפה שקעים שהיו לי בחיבור בין השפתיים... . כבר כשסיימתי ראיתי שחצי אחד של השפה יצא טבעי ויפה אבל הצד השני של השפה נפוח יותר, גבשושי ומעט רגיש כשנוגעים בו ( אסימטריות ניכרת)... מיד חזרתי אל הרופאה שהזריקה לי ואמרתי לה שכנראה הוזרק חומר באופן לא שווה, והיא אמרה שזו בצקת שתחלוף לאחר כמה ימים ושאין צורך לגעת בזה ושזה פשוט יעבור... עכשיו אני בלחץ האם באמת יש תופעה כזו של בצקת וזה משהו שחולף וזמני ובאמת אין סיבה לפאניקה?? ואם כן תוך כמה זמן אמורים לראות שיפור בנפיחות הזו כי זה ממש לא נראה טוב כרגע....

תודה מראש לעונים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אסימטריה אחרי הזרקה לשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    09/05/2018

שלום.
    עצם ההזרקה לשפה-אבר רגיש עשיר מאד בכלי דם גורמת לבצקת תגובתיות ניכרת ולעיתים שטפי דם תת ריריים. עובדות אלה גורמות לכך שביום הטיפול השפה לעיתים קרובות נפוחה ולא תמיד באופן סימטרי. הדבר מפחיד ומאכזב את המטופל שלא מודע לזה. לכן צדק הרופא שלך-יש לחכות כמה ימים עד שהבצקת תרד והשטף הדם התת רירי במידה שנוצר יספג ואז רואים התוצאה. יש לזכור שהחומצה היולורונית היא חומר סופח מים ו״מתנפחת״ מעט ברקמה. את התוצאה הסופית של הטיפול תראי כשבוע לאחריו. בכל מקרה ותוזמני לרופא לביקורת כשבועיים לאחר הטיפול ואז תוכלי לדון איתו בתוצאות הטיפול.
    נקווה שהכל יסתדר לשביעות רצונך.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו