זיהום מהזרקת ראדיס לרקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום מהזרקת ראדיס לרקות
    ציפי
    20/05/2018

שלום. אני בת 58 והוזרק לי ראדיס למילוי הרקות. אחרי הזריקה הייתה נפיחות ואחרי שבוע הכל חלף. כעבור חודשיים הרגשתי שתי גושים ברקות ואז אחרי יום התנפח לי כל האזור עד למצב שהעין נסגרה כמעט פניתי לרופאה המבצעת והיא נתנה לי אנטיביוטיקה וסטרואידים ואמרה לי לחזור עוד שבוע. עבר שבוע והמצב החמיר. האם כדאי לפנות לבית חולים, ומה היה הטיפול שם.?
    תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהום מהזרקת ראדיס לרקות

הוספת תגובה

• זיהום מאוחר מרדיאס.

ד``ר דן וינברג
    20/05/2018

ציפי שלום.
    התגובה ברקות שלך התפתחה כחדשיים לאחר הטיפול.מכאן שאיני בטוח שמדובר בזיהום "פשוט" בלבד אלא יתכן בשילוב עם תגובה אלרגית או אחרת מקומית.רדיאס הוא חומר הזרקה מעולה מורשה FDA אך כמו כל חומר המוזרק לגוף יכול לעורר באופן נדיר תגובות מיידיות או מאוחרות.במקרה שלך מדובר בתגובה מאוחרת. במידה ולא תגיבי לטיפול שקיבלת באנטיביוטיקה וסטרואידים אני ממליץ לך לפנות להתיעצות למרפאה של מחלקה לכירורגיה פלסטית בבית חולים ציבורי.אני מקווה שהכל יסתדר בסוף.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו