מילוי שפתיים חומצה הילארונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שפתיים חומצה הילארונית
    דנה
    14/06/2018

שלום
    אתמול עשיתי מילוי שפתיים עם חומצה הילארונית. הרופאה הזריקה לי חצי מזרק רק בשפה העליונה ובאמצע התהליך כבר אמרה לי שנוצר לי שטף דם בצד ימין של השפה העליונה ומיידית כבר נוצרה נפיחות רק בחצי הימני של השפה (נפיחות מורידה את השפה כלי מטה) וזה נראה נוראי. הרופאה אמרה שזה תוך שבועיים צריך לרדת .
    השפה נראית מעוותת מאוד ורציתי לדעת האם נפיחות בצד אחד של השפה עקב שטף דם זה דבר שיכול לקרות או שיכול להיות שמדובר בהזרקה לא שוויונית של החומר לאורך השפה?

תודה רבה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיוות בשפה לאחר מילוי בחומצה היולורונית.

ד``ר דן וינברג
    14/06/2018

שלום דנה.
    השפה היא אחד האברים העשירים ביותר בכלי דם מאברי הפנים ולכן הסיכוי לשטף דם לאחר מילויה בחומצה היולורונית הוא לא קטן. אצלך הדבר קרה לצערי בצד אחד של שפתך וגרם לנפיחות ועיוות במקום. ההמטומה הזאת תספג תוך כמה ימים והנפיחות והעיוות יחלפו ואז תראי את התוצאה האסתטית של הטיפול שעברת. סבלנות והכל יחלוף אל תדאגי. בכל מקרה היי בקשר עם הרופא המטפל שילווה אותך בתהליך.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו