הזרקה של חומצה בשפה התחתונה והיווצרות גושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקה של חומצה בשפה התחתונה והיווצרות גושים
    יהודית
    18/06/2018

היי, הזרתי לפני שבוע וחצי חומצה הילוארנית בשפה התחתונה,
    נוצרו לי כמה גושים שאני מרגישה כשאני עוברת עם הלשון על השפה.
    יש גוש אחד גדול בצידה השמאלי של השפה, שיוצר חוסר סימטריה וממש רואים אותו כשאני מחייכת, מה רצוי לעשות עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גושים בשפה לאחר הזרקת חומצה היולורונית.

ד``ר דן וינברג
    18/06/2018

שלום יהודית.
    עבוי ועיצוב השפתיים דורש הזרקת חומצה היולורונית המיועדת לעיבוי השפתיים עי' רופא מיומן ומנוסה.אני מקווה שזה המקרה גם אצלך.היית מנסה לעסות בעדינות את איזור הגוש בשפה התחתונה אצלך ובכל מקרה לפנות לבדיקה אצל הרופא שעשה לך את הטיפול. אני מקווה שהגוש והנפיחות יעלמו ותהני מהתוצאה האסתטית של הטיפול שעברת.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לדעת אם הגוש זה תגובה דלקתית או קפסולה

יהודית
    18/06/2018

האם ניתן לדעת אם הגוש זה תגובה דלקתית או קפסולה,
    או פשוט היווצרות של החומר הצד מסוים.

תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה קפסולה או הצטברות חומר.

ד``ר דן וינברג
    18/06/2018

שלום יהודית.
    את סהכ כ 10 ימים לאחר הפעולה. אם המקום לא רגיש סביר שלא מדובר בזיהום וזה מוקדם עדיין להיווצרות קפסולה.נראה ליי יותר שזו הצטברות של חומר או המטומה שעדיין לא נספגה. אני מציע שתגשי לרופא המטפל כדי שיבדוק אותך וביחד תמצאו פתרון לבעיה.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו