הזרקת חומצה היאלרונית לשקעים מתחת לעינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת חומצה היאלרונית לשקעים מתחת לעינים
    שירה
    29/07/2018

אני בת 55 ויש לי שקעים מתחת לעינים או יותר נכון נפיחות שמתחתיה שקע. הרופא שאני מטופלת אצלו הציע מילוי לשקעים, אני קצת חוששת כי מדובר בעור מאוד דק מתחת לעינים וגם בגלל הקירבה לעינים. מה דעתך?
    הזרקתי כבר חומרי מילוי בצידי הפה ובסנטר, אבל ליד העינים דיי מלחץ אותי.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מילוי ״תעלת הדמעות״ בחומצה היולורונית.

ד``ר דן וינברג
    29/07/2018

שלום.
    הזרקת חומצה היולורונית מתחת לעניים-תעלת הדמעות בשפתנו-היא תהליך מקובל אך דורש מיומנות רבה. המקום עשיר מאד בכלי דם והעור דק מאד. לכן יש להשתמש בחומצה היולורונית דלילה(רסטילן,טיוסיאל גלובל,סטילאז M וכד׳)ורצויה הזרקה בכמות קטנה
    עם קנולה שמפחיתה הסכנה של שטפי דם עם סימנים כחולים מתחת לעור ויצירת ״נקניקיה״ של חומר מתחת לעין. כשהטיפול מצליח התוצאה נשארת 1-2 שנים בשל ספיגה איטית של החומצה במיקום זה. לעיתים בשל העור הדק יש השתקפות תכלכלה של החומצה היולורונית -Tindle Effect. לכן הפעולה אפשרית אך דורשת מיומנות וניסיון רב כדי להשיג תוצאה אסתטית טובה.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחת לעיניים

ילנה
    03/08/2018

אם לעשות את מילוי מתחת לעיניים אז רק אצל ד"ר ליפשיץ רוברטו שיש לו 16 שנות ניסיון בזה ... עשיתי כבר 3 פעמים כל 4 שנים
    ממליצה מאוד עליו!
    הבעיה שלא בטוח שיקבל אותך אם הוזרקת אצל רופא אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו