גבשושיות בלחיים לאחר הזרקת רסטילן סקין בוסטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבשושיות בלחיים לאחר הזרקת רסטילן סקין בוסטר
    נחמה
    24/08/2018

לפני כ8 ימים עברתי טיפול הזרקה בכללית אסטטיקה ע"י רופא.החומר שהוזרק הינו סקין בוסטרס מסוג רסטילן.למחורת הטיפול הלחיים שלי התמלאו בעשרות גבשושיות כמו פטריות אחרי הגשם.חייבת לציין שעברתי מספר טיפולי חומצה האילרונית גם בשפתיים ולא היתה שום בעיה.אין מילים לתאר את הצער והעגמת נפש שאני נמצאת כעת התקשרתי למרפאה ולמנהלת המרפאה ואף התכתבתי עם הרופא שנמצא בחול ושלחתי תמונות ...הרופא ייעץ לי לעשות מסאג' בלחיים ואכן עשיתי ולא היה שום שינוי בגבשושיות להיפך נהיה אדמומיות וקילופים בראשי הגבשושיות...הוצע לי להגיע לרופא פלסטיקאי אחר מנהל מרפאה...הגעתי לפגישה והוא יעץ לעשות המסה של החומר.חייבת לציין שחוסר האמון שנוצר גרם לי להירתע ולא לעשות.כי פחדתי להחמיר את המצב.וכעת נכנסתי פה לפורומים והבנתי שפעולת ההמסה צריכה להיעשות ע"י רופא מומחה ואנני יודעת מה לעשות רוצה גם להיתייעץ עם עו"ד לפני.ואני חסרת אונים ביאוש טוטאלי אשמח אם תחזרו אליי ותכוונו אותי מה לעשות.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גבשושיות לאחר הזרקת חומרי מילוי

ד``ר יהונתן איליא
    24/08/2018

נחמה שלום,
    אציין כי יצא לי לדבר איתך לאחר המקרה ואחדד את הנאמר:
    גבשושיות בעור לאחר הזרקה, לרוב הינן תוצאה של הזרקה שטחית של החומר, או הזרקת חומר רב במקום אחד ללא עיסוי של האזור לאחר מכן. ישנן מספר דרכים לשפר את המראה לאחר מכן, הן ע"י הזרקה נוספת לטשטוש האזור או פירוק החומר ע"י הזרקת אינזים למקום, בכל מקרה יש צורך בבדיקה שלך לפני המלצה כזאת או אחרת, נחמה, נסי לפתור את הבעיה מול ההנהלה של המרכז בו בוצע הטיפול טרם פנייתך לעו"ד, ומקווה אני שתמצאו יחדיו פתרון לשביעות רצונך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו