נפיחות שחזרה כעבור חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות שחזרה כעבור חודש
    שרי
    01/09/2018

שלום רב
    לפני כשלושה וחצי שבועות הזרקתי לראשונה חומצה הילראונית למילוי הקמטים בצידי הלחיים/אף.
    הייתה נפיחות של 4-5 ימים ולאחר מכן הכל הסתדר ועבר. כעת התנפח לי שוב מחדש כל האזור המוזרק,ואני נראית כאילו כל השפה העליונה וצידי הפה עברו ניתוח שיניים זה סגנון הנפיחות.כאילו יש לי צמר כפן בפה..
    אני בת 39 ואת ההזרקה עשיתי אצל רופא ברשת רונית רפאל (אינני יודעת מה סוג החומר). האם זה טבעי שכעבור כמעט חודש חווה כזו נפיחות? מה ניתן לעשות במיידי בטרם אפנה חזרה למכון היופי? קרח יעזור?
    תודה רבה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות שחזרה כעבור חודש

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר חודש

ד``ר יהונתן איליא
    03/09/2018

שרי שלום
    נפיחות כחודש לאחר הזרקה אינה אופיינית, ונפיחות שכזאת מצריכה בדיקת רופא, חשוב לשלול ארוע זיהומי, (האם יש חום, כאב?)
    בכל מקרה אמליץ לך לחזור לרופא המטפל לצורך בדיקה.

שוב, לכל המטופלים בפורום, בררו לפני הטיפול איזה חומר מזריקים לכם, באיזה מדינות הוא מאושר, ומי הרופא שיבצע בפועל את ההזרקה (זיכרו כי לא קיימת התמחות באסתטיקה !! )

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו