מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפח בלחיים - שתלים או בוטוקוס?ג`ודי06/09/2018
מה עדיף למילוי לחיים - שתלים או בוטוקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
הילה09/09/2018מצטרפת לשאלה ,במידה והוציאו שןמן מהלחי בגיל מוקדם מה יהיה בגיל מאוחר? צניחה גדולה יותר של העור והאם כדאי לפתור את הבעיה על ידי שתלים או חומרי מילוי ,והבנתי שככל שמרבים בשימוש בחומרי מילוי זה לא טוב לפנים אבל העניין שכל שנה צריך לתחזק משמע מילוי יעיל אך לא לכל החיים ? ולכן עדיף שתלים ? ועם הזמן גם ככה הלחי צונחת מה קורה שיש בתוך העור שתל צונח יחד עם העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
ד``ר יהונתן איליא10/09/2018הילה שלום, לא ברור לי לאיזה שאלה את מצטרפת, מאיזה לחי הוציאו שומן ולאיזה מטרה?
אנא תפרטי למה הכוונה (שאלה עם התחלה וסוף) ואענה בצורה מוסדרת
חג שמח ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים או חומר מילוי ללחיים
תהילה11/09/2018עשיתי ניתוח אורטוגנאטי שבו הוציאו לי שומן מהלחיים ,והיום אחרי תיקון אך נוצרו שקעים בגלל שהוציאו לי את השומן ,ואני צריכה למלא נפח . מה עדיף חומרי מילוי או שתל לכל החיים? הרי חומר מילוי צריך לתחזק כל שנה ובתוןך הארוך הדבר מזיק הגוף מתחיל לדחות את החומר על אף שהחומר טבעי . או שתל אך עצם הוצאת השומן גרם לצניחה של העור שאלתי האם בהזדקנות כאשר יהיה צניחה גדולה יותר של העור ,השתל שהוחדל יצנח יחד ואז היווצר עיוות גדול יותר? בגדול שאלתי מה הפיתרון שתל אן חומר מילוי בידיעה שאצטרך לכל החיים כי פגעו לי ברקמות הרכות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרי מילוי או שתל לכל החיים?
ד``ר יהונתן איליא11/09/2018תהילה שלום,
ראשית עלי לציין שתשובתי היא כללית מאוד כי אכן לא מדובר בטיפול אסתטי של הפנים, מדובר בפעולה שחזורית (החזרה של נפח הפנים כתוצאה מניתוח) ולכן רק לאחר ייעוץ תקבלי תשובה שמתאימה לך, אך בגדול:
האפשרויות הן ע"י משתל או חומרי מילוי
משתל - יתרונותיו הן שהוא לרב נותן תוצאה לזמן ארוך יותר וניתן לדעת כמעט בוודאות את התוצאה לאחר הניתוח, חסרונותיו - גוף זר, זיהום, חשיפה, ואינו משתנה עם הפנים המזדקנות (לרב נזקקים לניתוח נוסף בעתיד
חומרי מילוי טובים לחסרים קטנים, האפשרות הטובה יותר הינה הזרקת שומן
כפי שאת רואה יש המון להסביר בנושא לכן רצוי ייעוץ רציני המוכוון לבעיה שלך ספציפית
בעיות אלו לרב לא קשות לטיפול, וטיפלנו בלא מעט מטפולים כאלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים או חומר מילוי ללחיים
תהילה11/09/2018עשיתי ניתוח אורטוגנאטי שבו הוציאו לי שומן מהלחיים משיקול מוטעה של הרופאים לא ביקשתי דבר כזה !!היה הבדל בין לחי אחת לשנייה ,אחת היתה מלאה יותר ולא ניכ ניכר ממש אבל הרופא החליט בשיקולו בלבד במהלך ניתוח להוציא מ2 הלחיים שומן ,רשלנות רפואית !,והיום אחרי תיקון אך נוצרו שקעים בגלל שהוציאו לי את השומן ,ואני צריכה למלא נפח . מה עדיף חומרי מילוי או שתל לכל החיים? הרי חומר מילוי צריך לתחזק כל שנה ובתוןך הארוך הדבר מזיק הגוף מתחיל לדחות את החומר על אף שהחומר טבעי . או שתל אך עצם הוצאת השומן גרם לצניחה של העור שאלתי האם בהזדקנות כאשר יהיה צניחה גדולה יותר של העור ,השתל שהוחדל יצנח יחד ואז היווצר עיוות גדול יותר? בגדול שאלתי מה הפיתרון שתל אן חומר מילוי בידיעה שאצטרך לכל החיים כי פגעו לי ברקמות הרכות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים או חומר מילוי ללחיים
תהילה12/09/2018ואני 3 חודשים לאחר הניתוח ועדיין יש בצקות בפנים ומתי ניתן יהיה לטפל ?ולקבל ייעוץ ? והאם צריך סיטי של הרקמות הרכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים או חומר מילוי ללחיים
תהילה12/09/2018לפי תשובתך הבנתי שאתה ממליץ על שומן עצמי אך הבנתי ששומן נספג 30 אחוז לאחר הפרוצדורה והשאר נעלם והסיכון שלא ניתן לדעת לאיזה איזור היקלט השומן מה שעלול לגרום לחוסר סימטריה בפנים וגם צריך לחזור על הפעולה .. והאם שומן עצמי נכון גם לעיבוי השפה (כי גם השפה נפגעה בעקבות הניתוח )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
הילה09/09/2018מצטרפת לשאלה ,במידה והוציאו שןמן מהלחי בגיל מוקדם מה יהיה בגיל מאוחר? צניחה גדולה יותר של העור והאם כדאי לפתור את הבעיה על ידי שתלים או חומרי מילוי ,והבנתי שככל שמרבים בשימוש בחומרי מילוי זה לא טוב לפנים אבל העניין שכל שנה צריך לתחזק משמע מילוי יעיל אך לא לכל החיים ? ולכן עדיף שתלים ? ועם הזמן גם ככה הלחי צונחת מה קורה שיש בתוך העור שתל צונח יחד עם העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים או בוטוקס?
ד``ר יהונתן איליא12/09/2018ג'ודי שלום,
לחדד את השאלה, מה עדיף שתלים או חומרי מילוי (חומצה היאלרונית/שומן? ) בוטוקוס מיועד להצערת הפנים ע"י שיתוק ואינו ממלא כלל
לכל אחת מהאפשרויות ישנן יתרונות וחסרונות רבים (ראי תשובתי לתהילה) וההחלטה בסוף הינה כתלות הצורך והרצונות של המטופלת, לכן פני לייעוץ לקבלת תשובה הטובה ביותר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עדיף למילוי לחיים - שתלים או בוטוקס?
ד``ר יהונתן איליא12/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?