מה קורה לאחר שהשפעת המזוטרפיה יורדת

מנהל הפורום

ד"ר יהונתן איליא
ד"ר יהונתן איליא
לקביעת תור אצל ד"ר יהונתן איליא ללא פרסום בפורום
 
  • מה קורה לאחר שהשפעת המזוטרפיה יורדת
    רבקה
    04/02/2019

    מה קורה לאחר שהשפעת המזוטרפיה יורדת האם המצב חוזר להיות בדיוק כפי שהיה? או אף מחמיר את המצב?
    האם יכול להיות איזשהוא מצב שכתוצאה מטיפולי מזותרפיה עדינים שעברתי כ4 טיפולים הםנים שלי נפלו ונוצרו קמטי אף שפה יש חציין שהיו לי קמטוטים עדינים רק בעינים

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • קטי אף שפה- 2

    דר` יהונתן איליא
    05/02/2019

    רבקה שוב שלום
    מזותרפיה אינה מחמירה את המצב הקודם, ונחשבת לטיפול בטוח יחסית
    לרב בחלוף הזמן, המצב חוזר לקדמותו אך לא לשכח ש"הזמן הקודם" הינו זמן חדש, כלומר במהלך הטיפולים ותקופת ההחלמה תהליך הזדקנות העור אינו מפסיק, ולכן בסיום הטיפול לאחר שהשפעתו "חולפת" ניתן לחשוב שיש החמרה, אך שוב, לרב ההרגשה שמעט מהשיפור כתוצאה מהטיפול נשאר.
    בטיפולים כאלו, מזותרפיה, חומרי מילוי ובוטוקס יש צורך בתחזוק קבוע

    וחשוב לא פחות טיפולים עוברים אצל מומחים!, מומלץ לא להתבייש ולבקש לראות תעודה של מומחה בכירורגיה פלסטית. אין דבר כזה מומחה באסתטיקה!

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


