בוטוקס בסנטר ובאזור מתחת השפתיים

מנהל הפורום

ד"ר יהונתן איליא
ד"ר יהונתן איליא
לקביעת תור אצל ד"ר יהונתן איליא ללא פרסום בפורום
 
  • בוטוקס בסנטר ובאזור מתחת השפתיים
    אנונימית
    05/02/2019

    לפני כשבוע פניתי לרופא כדי לטפל בקמטים עדינים שנוצרים לי מסביב לפה ובסנטר בזמן שאני מחייכת. הרופא הזריק לי בוטוקס באזור, בצד אחד מתחת לשפתיים הוא הזריק יותר, נוצר מצב שכשאני מחייכת צד אחד קפוא והצד השני רגיל, והמראה הוא של חיוך עקום שנוטה הצידה. דיברתי עם הרופא והוא אמר לחכות 14 ימים, אני מאוד חוששת כי זה נראה שבצד אחד הוא הזריק יותר מדי, דבר שהוביל למצב הזה. כעת אני מתביישת לחייך חיוך רחב כי אז זה נראה מעוות גם לדבר אני משתדלת בעדינות שלא יראו. שאלתי אם זה ישתפר?? מה ניתן לעשות אם לא? והאם זה עובר עם הזמן? כל כך מבואסת, הפנים נראות מעוותות בזמן תנועה.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בוטוקס בסנטר ובאזור מתחת השפתיים

    דר` יהונתן איליא
    09/02/2019

    קשה לי לקבוע דבר מבלי לראות אותך, אך ממה שאת מתארת, נשמע שהוזרק לך בוטוקס, בכמות לא שווה ובכמות גדולה

    אני לא נכנס לשיקולים הרפואים מדוע הוא בחר בוטוקס ולא חומצה היאלרונית לטיפול באזור זה, אך מכוון שהוא ראה אותך ואני לא, אשאיר את הנושא פתוח
    אין הרבה מה לעשות בהנחה שאכן מדובר בהזרקת בוטוקס ביתר
    פשוט לחכות עד חלוף השפעת החומר (מספר חודשים) ישנם מטופלות שמעדיפות הזרקה בצד השני לאיזון המראה (אני נגד)
    החלמה מהירה

    וחשוב לא פחות טיפולים עוברים אצל מומחים!, מומלץ לא להתבייש ולבקש לראות תעודה של מומחה בכירורגיה פלסטית. אין דבר כזה מומחה באסתטיקה!

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


