גבשושיות לאחר עיבוי שפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבשושיות לאחר עיבוי שפתיים
    איירין
    15/02/2019

שלום ד"ר, אני 8 ימים לאחר עיבוי שפתיים בחומצה הילארונית בפעם ה1.
    יש לי כמו מן בצקת בשפה התחתונה בפנים מאוד גדולה שנראית לעין כשהפה פתוח או כשאני מחייכת גם בצד ה2 אבל הרבה פחות וכמו כן בשפה העליןנה בליטה קטנה כמעט ולא נראית.(זה המצב כמעט מלכץחילה ללא שינוי, יומיים לאחר ההזרקה) . הרופאה אמרה לי שלא יכול להיות מצב שבו זה לא יעבור ולוקח בין שבועיים ל3 ואם ישנה אי סימטריה קטנה ניתן להוסיף ולתקן. האם זה נכון? הבצקות יעברו מעצמן? לא יכול לקרות מצב שבו פשוט נלכדה כמות גדולה של חומר במקום מסוים וזהו?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כבשושויות לאחר עיבוי שפתיים

ד``ר יהונתן איליא
    02/03/2019

איירין שלום,
    על פי שכתבת אכן נשמע שההזרקה של החומר היתה באופן לא שווה (מרוכז באזור כזה או אחר)
    ישנה סטירה לוגית במשפט "הרופאה אמרה לי שלא יכול להיות מצב שבו זה לא יעבור ולוקח בין שבועיים ל3 ואם ישנה אי סימטריה קטנה ניתן להוסיף ולתקן." כי הרי שאם אין מצב שזה לא עובר, לא תהיה אי סמטריה שמצריכה תיקון!
    לגופו של עניין, הבליטות שנמצאות שבוע לאחר ההזרקה לרב נשארות, ויש צורך בהזרקה של אינזיים לפירוק החומצה שהוזרקה בפעם הראשונה, החסרון שהפירוק אינו מתבצע באופן שווה ולפעמיים יש צורך בסבב תיקונים לאחר מכן
    גשי לאותה רופאה ובקשי ממנה לתקן את הגושים שנוצרו

וחשוב לא פחות טיפולים עוברים אצל מומחים!, מומלץ לא להתבייש ולבקש לראות תעודה של מומחה בכירורגיה פלסטית. אין דבר כזה מומחה באסתטיקה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו