שקע שנוצר במצח וחומצה היאלורונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקע שנוצר במצח וחומצה היאלורונית
    מיה
    07/03/2019

שלום דר אני בת 27 , מלפני כשנה וקצת הבחנתי שהתחיל להראות אצלי במצח מין שקע ארוך כאילו שהשומן שם נמס בצור אורכית רופא פלסטי טען שכנראה בגלל יתר תנועתיות באזור השומן שם נשרף ונשאר מין קו ריק ומעצבן שממש מפריע לי , רציתי לשאול במידה ואזריק לשם חומצה היאלורונית יש סיכון להשפעה על העיניים ? כי קראתי פה ושם שלפעמים החומר נודד ועלול לחסום את הרשתית ,, האם מוטב להימנע או שמקרים כאלה נדירים ??? לגבי בוטוקס אני פחות חושבת על האפשרות והסיבה שאינני יכולה לחזות באיזו צורה הבוטוקס ירים לי את הפנים אני ממש מפחדת להרגיש שונה או מוזר אז מעדיפה פשוט למלא קצת את השקע שנוצר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שקע שנוצר במצח

ד``ר יהונתן איליא
    07/03/2019

מיה שלום,
    הסיפור שלך מעט לא ברור
    ראשית שקע שמופיע פתאום הינו דבר אשר מצריך בירור, ולא רק ל"מלא" את השקע
    אין לחומצה היאלרונית השפעה על העיניים (למעט במקרים שמזריקים קרוב מידי או לתוך כלי דם)
    לגבי בוטוקוס הוא אינו "מרים" את הפנים כלל
    הרושם שלי כי אז זקוקה להסבר מקיף על כל אחד מהחומרים הללו, וכמו כן בדיקת רופא מומחה בשל השקע במצח שנוצר לך
    תביני כי לאור שלא ראיתי במה מדובר קשה לי לתת לך תשובה מקיפה

גשי לבדיקה והסבר כמפורט
    וחשוב לא פחות טיפולים עוברים אצל מומחים!, מומלץ לא להתבייש ולבקש לראות תעודה של מומחה בכירורגיה פלסטית. אין דבר כזה מומחה באסתטיקה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו