מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקע שנוצר במצח וחומצה היאלורוניתמיה07/03/2019
שלום דר אני בת 27 , מלפני כשנה וקצת הבחנתי שהתחיל להראות אצלי במצח מין שקע ארוך כאילו שהשומן שם נמס בצור אורכית רופא פלסטי טען שכנראה בגלל יתר תנועתיות באזור השומן שם נשרף ונשאר מין קו ריק ומעצבן שממש מפריע לי , רציתי לשאול במידה ואזריק לשם חומצה היאלורונית יש סיכון להשפעה על העיניים ? כי קראתי פה ושם שלפעמים החומר נודד ועלול לחסום את הרשתית ,, האם מוטב להימנע או שמקרים כאלה נדירים ??? לגבי בוטוקס אני פחות חושבת על האפשרות והסיבה שאינני יכולה לחזות באיזו צורה הבוטוקס ירים לי את הפנים אני ממש מפחדת להרגיש שונה או מוזר אז מעדיפה פשוט למלא קצת את השקע שנוצר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקע שנוצר במצח
ד``ר יהונתן איליא07/03/2019מיה שלום,
הסיפור שלך מעט לא ברור
ראשית שקע שמופיע פתאום הינו דבר אשר מצריך בירור, ולא רק ל"מלא" את השקע
אין לחומצה היאלרונית השפעה על העיניים (למעט במקרים שמזריקים קרוב מידי או לתוך כלי דם)
לגבי בוטוקוס הוא אינו "מרים" את הפנים כלל
הרושם שלי כי אז זקוקה להסבר מקיף על כל אחד מהחומרים הללו, וכמו כן בדיקת רופא מומחה בשל השקע במצח שנוצר לך
תביני כי לאור שלא ראיתי במה מדובר קשה לי לתת לך תשובה מקיפה
גשי לבדיקה והסבר כמפורט
וחשוב לא פחות טיפולים עוברים אצל מומחים!, מומלץ לא להתבייש ולבקש לראות תעודה של מומחה בכירורגיה פלסטית. אין דבר כזה מומחה באסתטיקה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?