שאלה בקשר לשקע במצח

מנהל הפורום

ד"ר יהונתן איליא
ד"ר יהונתן איליא
לקביעת תור אצל ד"ר יהונתן איליא ללא פרסום בפורום
 
  • שאלה בקשר לשקע במצח
    מיה
    07/03/2019

    שלום שוב דר ותודה על המענה המהיר
    הוספתי תמונה של המצח יש שם נקודה מעט שקועה לה התכוונתי , במקום שהמצח יראה חלק מההתחלה עד הסוף פתאום נראה מין נקודה ריקה .
    בקשר לבוטוקס אני מכירה טוב מאוד את החומר ואת השפעתו כיוון שקרובות משפחה כבר עשרות שנים משתמשים בו , בוטוקס גורם לשיתוק העצבים וכך גורם לשרירים להיחלק ומחליק את הקמטים והוא גם מרים את הגבות , יש כאלו שנוצר אצלם מראה מופתע ויש כאלו שקצת משפיע להם על החיוך בגלל זה אני נרתעת לנסות. שוב בקשר לחומצה היאלורונית : האם באזור הנ"ל יש סיכוי שינדוד לעורקי הרשתית ויחסום אותם ???
    כמובן שהרופא שיעשה לי הוא רופא פלסטי בעל שם ובדקתי שהוא מופמע ברשימת הרופאים הפלסטים בישראל . החשש שלי הוא מפני איבוד ראיה עקב ההזרקה.


    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • המשך תשובה

    דר` יהונתן איליא
    07/03/2019

    מיה שלום
    נראה שעשית מספיק שיעורי בית בנושא, ואת מכירה היטב את הסיבוכים והתוצאות
    בכל פרוצדורה ישנו סיכון, אך סיכון שממנו את פוחדת הינו נמוך מאוד ובידי כירורוג פלסטי מומחה כמעט ואינו קיים
    הרגישי בטוחה בביצוע פרוצדורה זאת
    בהצלחה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


