מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקת חומצה היאלורונית בכמה מקומותמיה12/04/2019
שלום דר כתבתי פה בעבר לגבי מילוי שקע במצח
היום הייתי אצל רופא פלסטי בעל שם טוב באזור מגוריי והזרקתי בשני הקוים בין האף לפה , והזרקתי מעט מאוד בנקודה ריקה בתחילת האף , את השקע במצח נמנעתי למלא כיוון שהרופא אמר שאם יקרה בעיה אז זה לא הפיך למרות שזה נדיר , נמנעתי כי עדיף להתמודד עם הבעיה הזו מאשר לפתח סיוטים אחרי ההזרקה .
לבעיה : אני כרגע 3 שעות אחרי ההזרקה ויש לי כאבים במיוחד בקמט השמאלי של הפה ששם הוזרק יותר חומצה , האם יש ממה לחשוש ? אני מפחדת שיש משהו לא קשורה עם ההזרקה , חוץ מהכאבים אין אודם או נפיחות מיוחדת , האם זה טבעי שזה כואב לי ?
ובקשר למילוי באף , יש מצב שהחומצה תחסום לי את הראיה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת חומצה היאלורונית בכמה מקומות
ד``ר יהונתן איליא13/04/2019כאב לאחר הזרק הינו מקובל והגיוני לבטח באזור בו בוצעה הזרקה גדולה יותר
כל עוד אין סימנים מדאיגים כגון אודם מקומי שטפי דם המלווים בכאב הדבר אכן מרגיע
לא כל כך הבנתי להיכן באף בוצעה ההזרקה אך אם מדובר באזור המרוחק מהעין כמובן שהסיכויים לאיבוד ראייה נמוכים מאוד
ואני מניח שאם עד כה לא היתה בעיה כגון טשטוש ראייה אז גם לא תהיה בעייה
תתחדשי על הטיפול המוצלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?