קימטוטים ופסים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • קימטוטים ופסים מתחת לעיניים
    חנה
    21/12/2019

    שלום, בת 39 עם קימטוטים מתחת לעיניים.. מאוד מפריע לי. לפני כשנה עשיתי 2 טיפולי לייזר co2 ללא השפעה. עכשיו הוצע לי טיפול טיקסל, האם יש סיכוי שיעזור? אם לייזר לא פעל?


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • קימטוטים מתחת לעיניים

    ד``ר יהונתן איליא
    02/01/2020

    חנה שלום
    ראשית תשובתי הינה תשובה כללית לאור שלא בדקתי אותך ו/או ראיתי תמונה כך שקשה לי לדעת את עומק הקמטים ומיקומם המדוייק
    טיפול בטיקסל לרב מתבצע כנוסף לטיפולים אחרים ואכן יכול לעזור על אף שלייזר לא עזר (אך אפשר גם שלא), ולפעמים יש מקום לשקול התערבות כירורגית
    כל זאת תלוי מצב בעור, גיל ומצב רפואי

    תמיד עדיפה בדיקת כירורג פלסטי מומחה טרם קבלת ההחלטה

    **וחשוב לא פחות טיפולים עוברים אצל מומחים! (אין דבר כזה מומחה באסתטיקה!)
    מומלץ לא להתבייש ולבקש לראות תעודה של מומחה בכירורגיה פלסטית.

    בברכה
    ד"ר איליא יהונתן
    מומחה לכירורגיה פלסטית אסתטית ומשחזרת


    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


