סטילאג הזרקת חומר מילוי לצדדי השפתיים כולל שפתיים 3 מזרקים סטלאג L

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטילאג הזרקת חומר מילוי לצדדי השפתיים כולל שפתיים 3 מזרקים סטלאג L
    הדס
    08/03/2020

שלום רב עברתי לפני כחודש מילוי שפתיים עם סטלאג כעבור חודש נוסף מזרק שני וכעבור שבוע הייתי אמורה לעשות תיקונים הרופאה לא עושה תיקונים חייבה אותי במזרק 3 מכייון שכך זן שיטת העבודה שלה מפה לשם אחרי 2 מזרקים סטליאג לא הייתי מרוצה חוסר הפח והשפה העליונה קטנה מהתחתונה . עשיתי 3 מזרקים לאחר שיכנועים רבים עשתה לי מילוי תעלות בצדדי השפתיים הזריקה לי חומר סטילאג וגם במצח אני בחורה צעירה לא היה לי צורך בכך שיגעה אותי שם עד שעשיתי ישבה על הראש שלי התחרטתי כולי נפוחה בצדדים בלחיים לא עשיתי לחיים אני רזה וכרגע נפוחה מאוד עברו מאז 7 ימים מעוניינת בהמסת החומר ומפחדת גם מזה ומעיוותים שיכולים להיות האם הנפח יורד בעוד כשבוע???? מה דעתך דוקטור אני לא יוצאת מעל שבוע מהבית כולי נפוחה לא אוהבת את המראה הזה אני רזה וזה עשה אותי כאילו שמנה האם באמת הנפח יורד???? ממליץ על המסה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 3 מזרקים סטלג L

ד``ר יהונתן איליא
    31/03/2020

הדס שלום
    שליחה על העיכוב בתשובה, אשמח לדעת מה מצבך כעת על מנת שאוכל לענות יותר לעניין, אני מניח שמרבית הנפיחות ירדה, בכל מקרה פרטי את המצב ואשמח לענות

**וחשוב לא פחות טיפולים עוברים אצל מומחים! (אין דבר כזה מומחה באסתטיקה!)
    מומלץ לא להתבייש ולבקש לראות תעודה של מומחה בכירורגיה פלסטית.

בברכה
    ד"ר איליא יהונתן
    מומחה לכירורגיה פלסטית אסתטית ומשחזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו