קמטים מעל השפתיים ובוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמטים מעל השפתיים ובוטוקס
    טלי
    30/05/2020

שלום
    יש לי קמטים מעל השפה, קמטוטים עדינים שממש מתחילים ואני ממש מבואסת מזה. הם ממש עדינים ניסיתי הזרקות פעמים של חומצה ייעודית למקום, אך אין לי מילים זה פשוט לא יעיל זריקת כסף לפח.
    שאלתי: האם בוטוקס לשפתיים להגדיל אותן קצת יכול לעזור לטשטש/ להעלים, לעזור למחוק את הקמטים מעל השפה? (ההזרקה לשפה עצמה תעזור למעלה השפה)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך של ההודעה הקודמת התכוונתי לחומצה היאלורונית

טלי
    30/05/2020

לא ובוטוקס.
    אשמח למענה על השאלה. האם הזרקת חומצה היאלורונית לנפח השפתיים תועיל ותשפיע ותעזור לקמטוטים מעל השפתיים ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים מעל השפה

ד``ר יהונתן איליא
    30/05/2020

טלי שלום
    קמטוטים עדינים מאוד מעל השפה ניתנים לטיפול ע"י הזרקת של חומצה היאלרונית למקום אם כי לפעמים עלולה לגרום ההזרקה למראה נפוח של אזור זה (לא כולם אוהבים את המראה הזה)
    הזרקה לשפה בכמות בינונית פלוס יכולה מעט לטשטש את הקמטוטים הנ"ל
    ואפשרות אחרונה (בתחום זה) הינה הזרקה של בוטוקס בכמות קטנה אך גם כאן ישנם חיסרונות
    יש עוד מספר שיטות טיפול, אך יש צורך בבדיקתך על מנת להתאים את הטיפול המיטבי עבורך,
    בברכה ובהצלחה
    **וחשוב לא פחות טיפולים עוברים אצל מומחים! (אין דבר כזה מומחה באסתטיקה!)
    מומלץ לא להתבייש ולבקש לראות תעודה של מומחה בכירורגיה פלסטית.

בברכה
    ד"ר איליא יהונתן
    מומחה לכירורגיה פלסטית אסתטית ומשחזרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו