נפיחות לאחר הזרקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות לאחר הזרקה
    לירון
    01/04/2021

שלום , אני בת 42 בגלל קמטוטים מתחת לעיניים , הוזרק לי חצי מזרק לשתי העיניים של סטאליז s, מיד לאחר ההזרקה נוצרה לי נפיחות בעצם הלחי השמאלית , האם זה אמור לעבור ? יש לציין שמיד אחרי הטיפול ראיתי תוצאה טובה אך נראה לי שלאחר כמה שעות המצב חזר לקדמותו רק יש לי גם נפיחות עכשיו ועדיין יש קמטוטים , האם הנפיחות תעבור או שזה יכול להחמיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות לאחר הזרקה

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר הזרקה

ד``ר יהונתן איליא
    02/04/2021

לירון שלום
    לא ברור מתי בוצעה ההזרקה ולהיכן בדיוק הוזרק החומר
    אך בגדול, מיד לאחר הזרקה ובעיקר יום אחרי זה ישנה נפיחות/בצקת שעוברת לאחר מספר ימים,
    לאחר כשבוע-עשרה ימים מההזרקה לרב מגיעה התוצאה הסופית
    אם א נמצאת בתקופת זמן זאת ואינך מרוצה, זה הזמן לחזור לרופא/ה המטפלת לצורך תיקון/השלמה

חשוב לזכור - אין מומחה לאסתטיקה, יש מומחה לכיר' פלסטית ואסתטית
    טיפולים/ניתוחים אסתטים מבצעים רק אצל מומחים לכיר' פלסטית ואסתטית
    ולא להתבייש לבקש לראות תעודה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר הזרקה

לירון
    02/04/2021

האם לאחר כמה זמן להערכתך החומצה מחזיקה , והאם לאחר מכן המצב חוזר חקדמותו או שיכול להיות יותר קמטים כי העור נמתח , הרופא הזריק עם קנולה מזוית העין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר הזרקת חומצה

ד``ר יהונתן איליא
    03/04/2021

לירון שלום רב,
    חומצה מחזיקה לרב סביב 8 חודשים אך ניתן לראות יריד בנפחכבר לאחר 6 חודשים בערך ( יש שוני בין החברות השונות)
    בגדול המצב חוזר לקדמותו לאחר מכן, אך בשל הפרוצדורה (ע"י מחט/קנולה ) נוצר עיבוי מסויים שאף משפר את המראה גם לאחר תקופה זאת.
    טכניקת הזרקה עם קנולה הינה טכניקה מקובלת באזור זה.

**וטיפולים עוברים אצל מומחים! (אין דבר כזה מומחה באסתטיקה!)
    מומלץ לא להתבייש ולבקש לראות תעודה של מומחה בכירורגיה פלסטית.

בברכה
    ד"ר איליא יהונתן
    מומחה לכירורגיה פלסטית אסתטית ומשחזרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות קלה לאחר הזרקה

לירון
    03/04/2021

תודה רבה על תשובתך ,יש לי נפיחות קלה , לא משהו חריג , עשיתי את ההזרקה לפני שלושה ימים , האם הנפיחות זה משהו שאמור להיות בגלל החומצה , או שזה לא תקין ויכול לגדול עוד , מה הזמן המקסימלי מרגע ההזרקה שיכולה להיווצר בצקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר הזרקה

ד``ר יהונתן איליא
    04/04/2021

לירון שלום
    מספר ימים לאחר ההזרקה אכן מקובל כי תופיע נפיחות, כתוצאה מהפרוצדורה שהינה טראומטית לרקמה, בימים הראשונים החומר סופח המון נוזלים ומכאן עוד נפיחות קלה, לאחר כ 10 ימים הבצקת/ נפיחות צריכים לעבור והתוצאה הכמעט סופית מופיעה

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו