מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש שנוצר בעקבות הזרקת דיספורט בסנטרקים04/10/2021
שלום.
יום חמישי 30/10 עשיתי את הטיפול הראשון שלי בסנטר (יש לי Dimples) הוזרק לי 8 units ולאחר 5 שעות הבחנתי בגוש בצורת קפסולה ושאני נוגעת בה היא רכה ומרגישה כיאילו יש שם נוזלים. אין לי כאבים באזור כלל או אדמומיות. כשהלכתי לקליניקה היא אמרה שאף פעם לא ראתה דבר כזה ושבוטוקס/דיספורט נספג ולא יכול להשאיר גושים. היא השאירה אותי פשוט ככה בלי תשובה ועכשיו הסנטר שלי נראה מזעזע. אשמח לדעת מה זה יכול להיות. מצרפת תמונה של לפני ואחרי. חשוב לי לומר שאני לא מכווצת את הפה. הגוש נראה גם במצב של סגירת הפה רגיל ןגם בפתיחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר תופעה כזו של גוש לאחר דיספורט
ד``ר יהונתן איליא23/10/2021קים שלום
גם אני לא מכיר תופעה כזאת של גוש לאחר הזרקת דיספורט/בוטוקס
אך צריך לבדוק מה הוזרק? לאיזה מישור? האם יש תמונות טרם ההזרקה? (הרופאה צילמה אותך לפני הטיפול)
ניתן לבצע אולטראסאונד לבדוק מה מכיל ה"גוש"
ספרי לנו מה עלה בבירור
בהצלחה
**וחשוב לא פחות טיפולים עוברים אצל מומחים! (אין דבר כזה מומחה באסתטיקה!)
מומלץ לא להתבייש ולבקש לראות תעודה של מומחה בכירורגיה פלסטית.
בברכה
ד"ר איליא יהונתן
מומחה לכירורגיה פלסטית אסתטית ומשחזרת
חבר האיגוד לכירורגיה פלסטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?