מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקות וטוקס חומצהאירה26/01/2022
היי דוקטור איליא
לפני 10 ימים הוזרק לי חומצה הילרונית בצידי האף נבוזלי ודייספורד שלושה אזורים מצח צידי העין ובין הגבות.
אחרי ההזרקה נוצר לי קמט מהעין צד הפנימי ועד מטה מצרפת תמונה
יש לציין שזו לא פעם ראשונה שמוזרק לי בוטוקס אלה הרופא שהזריק לי הפעם אצלו אני פעם ראשונה.
הרופא או מר שזה הבוטוקס דייספורד וזה אמור לעבור תוך שבועיים ולשים במקום קומפרסים חמים האם זה יכול להיות מהבוטוקס ?במקרה הזה זה דייספורט
מה דעתך ד"ר? מצורף תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס וחומצה היאלרונית
ד``ר יהונתן איליא29/01/2022אירה שלום רב
אין הבדל משמעותי בין "בוטוקס" לדיספורט"
במקרה זה לאור שאת אומרת שהוזרקה גם חומצה היאלרונית באזור, אני מהמר כי בצקת נגרמה בגלל ההזרקה של החומצה
אך כעת עברו מספר ימים, איך ההחלמה?
בהצלחה
**וחשוב לא פחות טיפולים עוברים אצל מומחים! (אין דבר כזה מומחה באסתטיקה!)
מומלץ לא להתבייש ולבקש לראות תעודה של מומחה בכירורגיה פלסטית.
בברכה
ד"ר איליא יהונתן
מומחה לכירורגיה פלסטית אסתטית ומשחזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין יש לי קמטוטים שלא היו לי
אירית09/02/2022היי דוקטור
זה פחות עכשיו אחרי חודש אבל עדיין יש לי שתיי קימטוטים שלא היו לי מצרפת תמונות
ואחזור לטיפול אצלל פעם הבאה
תודה על התשומת הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה ישאר לי ככה או יעבור
אירית09/02/2022שלחתי בבקשה תמונה לאחר חודש זה קצת פחות
השאלה אם זה ישאר לי ככה או יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזריקו לי 3 אזורים בגין הגבות מצח וצידי העיניים
אירית09/02/2022דר הזריקו לי 3 אזורים בין הגבות מצח וצידי העניים בוטוקס
וחומצה אלרונית בצדדים הנבוזלים
לא הזריקו לי גם בוטוקס וגם חומצה באותו איזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?