מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי שפתיים- אריכות תוצאות ..לירון15/01/2010
1. לפני כארבעה חודשים ביצעתי מלראשונה מילוי של מזרק אחד של טיאסיאל -קיס (חומצה הילרונית) בשפתיים. התוצאות כבר נעלמו, כאמור לאחר ארבעה חודשים בלבד. עתה אני מעונינת לעשות שוב. אני מתלבטת אם לנסות עכשיו את הג'ובדרם (גם AC) על אף שמסקירה ברשת אני שומעת שהטיאוסיאל מאריך יותר זמן. הייתי שמחה לשמוע מה מניסיונכם יכול להחזיק יותר זמן והאם אפשרי כי -עקב סיבות אינדיבידואליות לאדם- יש אפשרות שחומר מילוי אחד ישאר יותר זמן מאחר?(ומה המחיר המומלץ למזרק?)
2. בנוסף, על אף שהסיליקון ספג מכות כבדות בארה"ב כחומר מילוי, רציתי בכל זאת לדעת מה הדעה בדבר הטיפות סיליקון הרפואי הטהור - האם גם כאן עדיין קיימת סכנת דחייה הנמשכת לאורך כל חיי החומר או שמא במקרה של שיטת המיקרו-דרופס הסיליקום כן אפשרי כחומר מילוי קבוע (יחסית)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח.היולורונית למילוי שפתיים ומילוי ש
ד``ר דן וינברג17/01/2010שלום לירון.
הטיוסיאל קיס בו השתמשת נחשב לח. היולורונית המיועדת למילוי שפתיים מאיכות טובה מאד. בד"כ היא מחזיקה 6-12 חודש אך יש אנשים שמטבוליזם הפירוק שלהם הוא מהיר יותר ולכן זמן הספיגה מתקצר. יתכו גם שהחומר לא הוזרק במדויק לשכבה הנכונה דבר שיכול גם כן לזרז את העלמות החומר. גם עישון,דיבור רב ושימוש רב בשפתיים יכול לקצר את משך האפקט של החומר בשפתיים.הייתי מציע לך להשתמש הח. היולורונית של יצרן אחר(למשל RESTYLEN LIP) שהוא קצת שונה המטיוסיאל שקיבלת ואולי ישאר יותר.יש גם אפשרות להשתמש בEVOLENCE BREEZE שהוא קולגן הנשאר מעט יותר מח. היולורונית(קשה להשיגו עתה בשל הפסקת ייצורו ומכירתו עי' החברה בישראל).
לגבי הסיליקון זוהי שיטה אחרת למילוי שפתיים בה "זורעים" בתת רירית של שפתך טיפות סיליקון זעירות. סביבן נוצרת רקמה תגובתית שהיא הנותנת את האפקט האסתטי בשפה.סהכ' את תזדקקי לעבור 4-8 טיפולים כאלה אחת לחודש.יש לזכור שאמנם התוצאה נשארת שנים ארוכות אך החומר הזר-הסיליקון נשאר בשפה לתמיד והוא יכול לגרום לגושים,זיהומים,יכול לנדוד,לגרנולומות ועוד(אם כי סהכ' הסיכון לכך נמוך) .יש לדעת זאת ולקחת סכון קטן זה בחשבון כשבוחרים בשיטת טיפול זו.
בברכה
ד'ר וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?