סילירון??? מישהו מכיר??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סילירון??? מישהו מכיר??
    מאי
    20/01/2010

היי, שאלתי את המזכירה של הרופא מה הוא בד"כ מזריק לשפתיים, והיא אמרה לי "סילירון" שמחירו מאוד זול. לשפה אחת 400 ש"ח. וזה מחזיק ל-5 שנים!!!! (אני מעוניינת רק בשפה העליונה)
    אמממ.. שאלתי אותה מה זה סילירון?? סוג של סיליקון? אז היא אמרה לי שלא, זה הרבה יותר משובח .

למען אמת, לא הצלחתי למצוא מידע על החומר שנקרא סילירון.

מישהו אולי מכיר את החומר הזה?
    האם יש לו את הסכנות של הסיליקון ? זה סוג של סיליקון רק בשם יותר נחמד?

ד"א, היא אמרה לי שהזרקה לשפה אחת של אבולנס בריז עולה 900 ש"ח. האם המחיר סביר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סילירון??? מישהו מכיר??

הוספת תגובה

• מהו סילירון?מחיר של טיפול בEVOLENCE

ד``ר דן וינברג
    20/01/2010

שלום שיר.
    סילירון הוא שם מסחרי של אחד מתכשירי הסיליקון הנוזלי.את דעתי על מילוי שפתיים בסיליקון כתבתי כבר בתשובות קודמות. אין הבדל מהותי בין סילירון וסוגי סיליקון נוזלי אחרים.החומר הוא אכן זול יחסית כי משתמשים בנפחים זעירים בכל טיפול וכידוע התוצאה האסתטית מושגת בהדרגה עי' הרקמה התגובתית לטיפות הסיליקון הזעירות ה"מושתלות" בתת הרירית של השפה.ועיקר התשלום הוא על עבודתו המיומנת של הרופא ולא עלות החומר.
    לגבי האבולנס אם יוזרק לך מזרק חדש שלם של 1 סמק' המחיר הוא מעולה. לאחרונה שיווק האבולנס בארץ הופסק מסיבות מסחריות ולא מקצועיות לכן יש לוודא שאכן מדובר במזרק שלם וחדש בנפח 1 סמק' ושהתרופה עדיין בתוקף.
    בהצלחה.
    דר. ןינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוולנס זה חומר גרוע ביותר !

דפנה
    21/01/2010

לי הוזרק אוולנס לשפתיים ואחרי חודש לא נשאר כלום מהחומר אז אני מציעה לך להתרחק מהחומר הזוועתי הזה !וסילירון זה כמובן סיליקון ורופא שהציע לך את 2 החומרים האלה הוא ממש לא רציני -זה נבלה וזו טריפה -תחפשי רופא קצת יותר רציני ומיקצועי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האבולנס איננו חומר מילוי גרוע

ד``ר דן וינברג
    23/01/2010

שלום דפנה.
    האבולנס הו חומר מילוי-קולגן היפואלרגני-שפותח עי' חברה ישראלית -COLBAR.לחומר 2 תצורות:EVOLENCE AND EVOLENCE BREEZE.האבולנס הרגיל מיועד לקמטים יותר עמוקים ואבולנס בריז מיועד לקמטים שטחיים,קמטוטים ושפתיים.בניגוד לח. היולורונית הוא נשאר ברקמה 1-1.5 שנים.(לעומת 9-12 חודש).החומר איננו סופח נוזלים בניגוד לח. היולורונית לכן ההזרקה שלו דורשת יותר מיומנות והוא חייב להיות מוזרק לשכבה המדויקת כדי לתת את האפקט הרצוי. ניראה לי שמי שהזריק לך את האבולנס לא הזריקו למקום הנכון ולכן התוצאות הלא מספקות. מכיון שאיננו סופח נוזלים התוצאה שלו היא מדויקת יותר מח. היולורונית ומתאימה מאד לשפתיים ולקמטוטים שם מייד לאחר ההזרקה-WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET.לכן דפנה אל תיפסלי את חומר המילוי הזה על הסף- זהו חומר טוב,לא יקר יחסית,מדויק ודי ארוך טווח אך דורש מיומנות גבוהה יותר מהרופא המטפל.הוא מתווסף לחומצה היולורונית ורדיאס עליהם כתבתי בתשובותי הקודמות בפורום.
    בברכה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו