רסטילן-למילוי צידי הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסטילן-למילוי צידי הפה
    דורית
    09/02/2010

שלןם לך דר ויינברג

לפני כחודשיים הוזרקה לי חומצה הילןרנית בשם רסטילן-הרופאה אמרה שאצטרך אמפולה שלמהבכל צד,לאחר שבועיים בערך-ניכר שיפור נראה לעין ועכשיו חודשיים לאחר ההזרקות המצב הורע וצד אחד נראה עמוק מאוד מהשני-מה שבעצם לא היה לפני ההזרקות.
    שאלתי-מה עם אחריות הרופאה-והדיאגנוזה שנתנה לשתי אמפולות,כיצד עלי לנהוג?

האם ניתן או רצוי להזריק חומצה הילורנית אחרת? או שעדיף לא לערב חומרים שונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רסטילן-למילוי צידי הפה

הוספת תגובה

• העלמות מהירה של רסטילן בצידי הפה.

ד``ר דן וינברג
    09/02/2010

שלום דורית.
    החומר שהוזרק לך-רסטילן- הוא חומצה היולורונית מאיכות מעולה מתוצאת חברת Q-MED השוודית.חברה זו מייצרת סוגי חומצה היולורונית מסוגים שונים בינהן כמה שהן צמיגות ועמידות יותר למילוי קמטים עמוקים:רסטילן-פרלן או SUB-Q לקמטים עמוקים מאד או מילוי נפחים.אם הקמטים שלך הם עמוקים היה מומלץ להשתמש בחומרי מילוי אלה ולא ברסטילן רגיל המיועד לקמטים שטחיים ובד'כ נספג מהר יותר.הערכת כמות חומר המילוי הדרושה לפני הפעולה יכולה להיות לא מדויקת כי קשה להעריך כמה חומר צריך כדי להשיג תוצאה טובה והרופא לעיתים מפחית בכמות החומר המשוערת הדרושה למטופל כדי להוריד את עלות הטיפול.באשר לאי הסימטריה-הדבר יכול לקרות כי גם באופן טבעי אנו איננו סימטרים וכן הדבר יכול לנבוע משוני בכמות החומר שהוזרקה לכל צד ו\או שוני בטכניקת ההזרקה לכל צד.אני הייתי מציע לך למרות הזמן הקצר למנוע מעצמך את עוגמת הנפש ולחזור על הטיפול בעיקר בצד שהמילוי חסר בו יותר הפעם בח.היולורונית סמיכה יותר(פרלן או SUB-Q) או לחילופין להמתין עד להעלמות האפקט גם בצד השני ואז לחזור על הטיפול עם חומר עמיד יותר כמו רדיאס.אשמח לעזור במידת האפשר.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו