שאלה לדר וינברג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר וינברג
    יצחק
    14/02/2010

שאלה שאילתית
    מה זה מומחה ברפואה אסטתית?
    אף פעם לא שמעתי על מומחיות כזאת.
    מה אתה מתחזה למשהו שאין?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר וינברג

הוספת תגובה

• מזה מומחה לרפואה אסטתית?

ד``ר דן וינברג
    15/02/2010

שלום דר. סוריאנו.
    צר לי על הנימה הסרקסטית בשאלתך.לידיעתך-אני בוגר מצטיין של הדסה ירושלים,מומחה באורולוגיה ועד היום עובד כאורולוג מומחה כרופא בכיר קבוע במרכז הרפואי קפלן ומנהל 2 יחידות במסגרת מחלקתי.לפני כמה שנים החלטתי לעשות התמחות נוספת ברפואה אסטתית. נכון להיום אין בארץ התמחות מסודרת ברפואה אסטתית של המועצה המדעית. לכן פניתי למרכזים הטובים בעולם בבריטניה,צרפת וארצות הברית ובכל מרכז שהיתי זמן רב והתמחיתי ביסודיות בכל מגוון הפעולות ברפואה אסתטית אותן אני מבצע כיום במיומנות רבה.כן עברתי השתלמויות אישיות אצל מיטב המומחים בארץ לרפואה אסטתית.אני משתתף בקביעות בכל הכנסים בארץ ובכנסים החשובים בעולם בנושא זה.אני מבצע רק פעולות לא ניתוחיות(אותן אני שומר למומחים לפלסטיקה) וכן לא מבצע PEELING או טיפולי לייזר בעור (אותן אני שומר למומחים ברפואת עור). אני מבוטח ברפואה אסטתית עי' חברת מדנס לאחר שנבדקו על ידה בקפדנות כל ההכשרה שעברתי ואושרו כל תעודותי,. אני עובד גם באחת מרשתות הגדולות והוותיקות ברפואה אסתטית גם כן לאחר שנבדקו את כל תעודותי -שם צברתי ניסיון רב מאד.התקבלתי גם כחבר נילווה בחברה הישראלית לדרמטולוגיה כירורגית ורפואה אסטית של ההסתדרות הרפואית גם כן לאחר שנבדקה בקפדנות הכשרתי וניסיוני .אני עובד כמובן כרופא פרטי בשטח זה במירפאתי הפרטית המצוינת למטה.לידיעתך: בהתמחויות בכירורגיה פלסטית או ברפואת עור- מהם יצאו רוב העוסקים ברפואה אסתטית- אין אפילו יום אחד שבה המתמחים משתלמים בטיפולים רפואיים או ניתוחים אסתטים .את כל הכשרתם בשטח זה הם עושים רק לאחר גמר התמחותם.מכאן שאינני רואה כל סיבה שמומחה במקצוע כירורגי כמו אורולוגיה עם מיומנות מנואלית כירורגית עצומה שקיבל הכשרה במיטב המרכזים בעולם לא יכול לעסוק בטיפולים שונים ברפואה אסתטית ברמה מקצועית מעולה.אני מקווה שעניתי על שאלתך המעט פוגעת וקנטרנית.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמחה שנתת תשובה הולמת ומספקת

רות
    16/02/2010

והרחבת לנו את הידע בנושא המדובר לכל אלה המתלבטים, לידיעתך האדם ששאל את השאלה הוא אדם חצוף ומשועמם, ואף אני ספגתי את הערותיו הפוגעניות אני מציעה פשוט לסנן את הודעותיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו