בהמשך לתגובתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לתגובתך
    מיכל
    12/04/2010

מה שאני מבינה זה שאם נניח אני עושה זריקה היום ( של סיליקון נוזלי) אזי התוצאה המקסימאלית של עובי השפה בעוד שלושה שבועות ולא היום?
    מה קורה כעבור 10 שנים לשפתיים שעובו ( רופא מאוד בכיר ומוכר בתחום אמר לי שזה תוצאה לכל החיים, מתגובתך אני מבינה שמקסימום 10 שנים ? מה אח"כ החומר נספג? נודד למקום אחר ? לא הבנתי כ"כ ? יש חומר שמחזיק לכל הזמן ושלא נספג לאחר 10שנים?
    תודה וסליחה על כל השאלות ... אני מאוד רוצה לדעת את האמת לגבי החזקת החומר :) הדרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לתגובתך

הוספת תגובה

• להדרי -תזהרי מהסיליקון זה רק נזקים

שירי
    12/04/2010

זו לא תוצאה יפה וזה לא לכל החיים וזה אפילו לא לעשר שנים ! רק נזקים ועיוותים ודלקות יהיה לך לכל החיים ,לי רופא הזריק סיליקון וגם לי נאמר שזה בטוח וזה לכל החיים והכל שקרים ,סיליקון זה חומר מאוד מסוכן והרופאים שמזריקים אותו הם הכי לא רציניים שיש ,כי רופא רציני ומיקצועי ואחראי לא יזריק לך סיליקון ,,,,,רוב הרופאים בארץ ,כמעט כולם לא מזריקים סיליקון וזה אומר לך את הכל ! תלכי ל5 רופאים לפני שאת עושה צעד שתצטערי עליו כל חייך !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשיחתנו...

ד''ר איה בן דוד
    17/04/2010

היי הדרי,
    בהמשך לשיחתנו אני חושבת שעניתי על כל שאלותייך. במידה ויהיו לך שאלות נוספות אשמח
    לענות עליהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו