האם חומר הבוטוקס בטוח לשימוש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם חומר הבוטוקס בטוח לשימוש?
    אסי
    19/04/2010

היי,
    אני מעוניין לעשות הזרקת טיפת בוטוקס בקצה האף שגורמת להתרוממות קצה האף,
    הבעיה שאני חושש מהחומר, מכיוון שקראתי עליו המון דברים מפחידים, ושעלול לגרום להרבה בעיות ונזקים..
    רציתי לדעת אם יש לי ממה לחשוש, ובפרט שאני מזריק טיפה אחת ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בטיחות הבוטוקס

ד''ר איה בן דוד
    20/04/2010

היי אסי,
    החומר בוטוקס נמצא בשימוש נרחב בישראל ובעולם בתחומים שונים של הרפואה מעל 15 שנה. המוצר מאושר ע"' הFDA- האמריקאי ומשרד הבריאות הישראלי. קיימות התוויות נגד להזרקת בוטוקס לאנשים הסובלים ממחלות כמו ניוון שרירים ולנשים בהריון ובזמן ההנקה. מעבר לכך החומר בטוח לחלוטין, במיוחד שמדובר בכמויות מזעריות של החומר, לכן אין לך ממה לחשוש.

בברכה,
    דר' בן דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בבוטוקס להרמת האף-אפשרי?

ד``ר דן וינברג
    21/04/2010

שלום אסי.
    הבוטוקס איננו משמש להרמת האף.ניתן להשתמש בו להעלמת הקמטים בגב האף המופיעים בעיקר בעת חיוך.כדי להשיג הרמה של האף יש להשתמש בהזרקת חומרי מילוי כמו ח. היולורונית או רדיאס בבסיס הנחיריים ו\או בגב האף או לפנות לניתוח פלסטי של האף.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו