אולטרא סוניק למתיחת פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטרא סוניק למתיחת פנים
    שולמית
    06/05/2010

שמעתי על מכשיר חדש בשם "אולטרא סוניק" לחידוש התאים בעור וליישור קמטים.
    אני שוקלת לקנות אותו, אבל אני לא מוצאת ביקורות עליו באינטרנט.
    מישהו מכיר את המכשיר או את דרך הפעולה שלו ויכול לתת לי חוות דעת?

תודה רבה
    שולמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולטרא סוניק למתיחת פנים

הוספת תגובה

• מכשיר אולטראסוניק למתיחת הפנים.

ד``ר דן וינברג
    07/05/2010

שלום שולמית.
    המכשיר ULTRASONIC FACIAL MASSAGER הוא מכשיר המעביר לעור גלי אולטראסאונד בתדירות משתנה של 1-3 מגה הרץ.יש צורך בשימוש בג'ל מיוחד לשיפור העברת גלי הקול לעור.אין הרגשת חום או ויברציה.לטענת היצרנית המכשיר מגביר את זרימת הדם בעור ובכך מחיש את פינוי הרעלים ומשפר את חמצון העור. הדבר מזרז את יצירת האלסטין והקולגן ולאחר שבועות ארוכים של טיפול יתכן שיפור במרקם העור והפחתה בקמטים העדינים. לא ראיתי פרסום מדעי מבוקר על תוצאות פעולתו.המכשיר עולה כמה מאות דולרים.הבעיה עם מכשיר זה היא שהתוצאות אינן מובטחות ומושגות אם בכלל לאחר זמן רב.יש צורך בהתמדה בטיפול בו אחרת לאחר הפסקת הטיפול יכולה להיות החמרה בנפילת הפנים. לדעתי לפני רכישת המכשיר כדאי לך להפגש עם רופא אסטתיקאי מנוסה ולשקול טיפולים אחרים יעילים ומוכחים להשגת תוצאות אסטתיות מיידיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולטרה סוניק זו עבודה בעיניים !

שירי
    08/05/2010

אני עברתי סדרה של טיפולים כאלה באמת עם גל מיוחד וזה שרלטנות לשמה -חוץ מלנפח את הכיס של המכון זה לא עושה כלום !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו