מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטרא סוניק למתיחת פניםשולמית06/05/2010
שמעתי על מכשיר חדש בשם "אולטרא סוניק" לחידוש התאים בעור וליישור קמטים.
אני שוקלת לקנות אותו, אבל אני לא מוצאת ביקורות עליו באינטרנט.
מישהו מכיר את המכשיר או את דרך הפעולה שלו ויכול לתת לי חוות דעת?
תודה רבה
שולמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר אולטראסוניק למתיחת הפנים.
ד``ר דן וינברג07/05/2010שלום שולמית.
המכשיר ULTRASONIC FACIAL MASSAGER הוא מכשיר המעביר לעור גלי אולטראסאונד בתדירות משתנה של 1-3 מגה הרץ.יש צורך בשימוש בג'ל מיוחד לשיפור העברת גלי הקול לעור.אין הרגשת חום או ויברציה.לטענת היצרנית המכשיר מגביר את זרימת הדם בעור ובכך מחיש את פינוי הרעלים ומשפר את חמצון העור. הדבר מזרז את יצירת האלסטין והקולגן ולאחר שבועות ארוכים של טיפול יתכן שיפור במרקם העור והפחתה בקמטים העדינים. לא ראיתי פרסום מדעי מבוקר על תוצאות פעולתו.המכשיר עולה כמה מאות דולרים.הבעיה עם מכשיר זה היא שהתוצאות אינן מובטחות ומושגות אם בכלל לאחר זמן רב.יש צורך בהתמדה בטיפול בו אחרת לאחר הפסקת הטיפול יכולה להיות החמרה בנפילת הפנים. לדעתי לפני רכישת המכשיר כדאי לך להפגש עם רופא אסטתיקאי מנוסה ולשקול טיפולים אחרים יעילים ומוכחים להשגת תוצאות אסטתיות מיידיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרה סוניק זו עבודה בעיניים !
שירי08/05/2010אני עברתי סדרה של טיפולים כאלה באמת עם גל מיוחד וזה שרלטנות לשמה -חוץ מלנפח את הכיס של המכון זה לא עושה כלום !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?