שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליהי
    16/05/2010

מה ההבדל בין חומצה היאלורונית לבין חומצה לקטית
    באילו מקרים משתמשים בכל אחד מהחומרים האלה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חומצה לקטית ברפואה אסטתית.

ד``ר דן וינברג
    18/05/2010

שלום .
    קיימיםכמה חומרים על בסיס חומצה לקטית כמו ניו-פיל או סקלפטרה ( sculptra ) שנוצר מחומצה פולילקטית שלא מבעלי חיים אשר נספגים ומתפרקים בגוף ללא תגובה אלרגית. מופיעים כג'ל ועצם הזרקתם גורמת לעור להפריש קולגן טבעי אשר ממלא את הנפח של סוגי הקמטים, בין זוויות האף והפה, בין גבות, מילוי ופיסול שקעים בפנים ולעיבוי שפתיים. חסרונו שהתוצאות אינן מיידיות ומופיעות בהדרגה לאחר כ- 3 חודשים ולעיתים מופיעים גבשושיות באזור ההזרקה. חומר נוסף outline לא בשימוש בישראל.
    על חומצה היולורונית דנתי בהרחבה בתשובות קודמות לשאלות גולשים לכן לא אכנס לזה הפעם.
    החומצה הלקטית היא גם אמצעי לפילינג שטחי להבהרת כתמים בעור.פילינג קל. גורם לקילוף שכבת העור העליונה (האפידרמיס) בלבד, באמצעות חומצת פירות או חומצה לקטית (חומצת חלב) בריכוז של 15%, שמסירה את השכבות העליונות של האפידרמיס, שהן למעשה שכבת התאים המתים. פילינג קל מבוצע במרפאה על ידי רופא וכרוך בצריבה קלה. הוא אינו דורש הרדמה או חומרים משככי כאב. זמן ההחלמה מפילנג זה הוא מהיר ביותר. לשם השגת התוצאה הרצויה, יש צורך בסדרה של ארבעה או חמישה קילופים בהפרשי זמן של שניים עד ארבעה שבועות. יש לחזור על הטיפול אחת לשנה.

בברכה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניו-פיל

חיהלה
    23/05/2010

אני מציעה לבנות- ישראל לא להשתמש בניו-פיל. ההזרקה יכולה לגרום לגושים תת-עוריים, שעוברים לאחר תקופה מאד ארוכה.אני ממליצה להשתמש ברסטילן.(מתוך נסיון).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיהלה -ניו פיל חומר מצוין !!!!!!!!

שירי
    30/05/2010

יש בארץ רק שני רופאים שמזריקים ניו פיל וזה חומר מעולה שמתאים למקומות בפנים מאוד ספציפיים ! הרופאים שמשתמשים בו הם היחידים והכי טובים בניו פיל ,ניו פיל זה חומר שממלא ומותח את החלק התחתון של הפנים וזה עושה נפלאות ואני מטופלת בו כבר 7 שנים ואני חלקה לגמרי !!!!!!!!!!!הניו פיל מחזיק המון זמן (בערך 3 שנים )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו