נפילה בגיל 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילה בגיל 30
    גלית
    17/05/2010

היי ד"ר
    אני בת 30 ולאחרונה שמתי לב לירידה בפנים באזור שבין העין לצד האף ומתחת לשפה .
    מה ניתן לעשות כדי לתקן את המצב ? האם זה נורמלי לנפילת בגיל שלי ?
    התחלתי לשים לב לשינוי לאחר הפסקת גלולות . האם יש קשר ?

ממתינה לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילה בגיל 30

הוספת תגובה

• "נפילת "פנים בגיל 30.

ד``ר דן וינברג
    18/05/2010

שלום גלית.
    לצערי את מגיעה לגיל בו הצירוף של פגעי השמש המצטברים בעור,כוח המשיכה,הירידה בתכולת האסלטין,קולגן וח. היולורונית בתת עור(הגורמים לגמישות ורעננות העור)- מביאים לתופעות שציינת.אינני חושב שהפסקת הגלולות הביאה לשינוי זה כי בהיותך אשה צעירה ובריאה בת 30 יש לך די והותר הפרשת אסטרוגן ושאר ההורמונים מהשחלות שלך.זהו בדיוק הגיל להתחיל לטפל בפנייך אם עי' מילוי הקמטים ומילוי הנפחים בחומרי המילוי השונים הנמצאים בידינו וכן טיפולים לריענון וחידוש העור כמו מזוטראפיה או MY-CELLS המביאים לשיפור גמישות והטונוס של העור ובכך מרפאים או לפחות מעכבים את נזקי השמש והזמן.אל תחכי יותר. אם את לא אוהבת את מה שאת רואה בראי התיעצי עם מומחה ברפואה אסטתית כדי לשפר את מראך ולמנוע או לפחות להאט את המשך התקדמות השינויים במראה עור פנייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• my-cells

קרן
    20/05/2010

הי,
    אני ממש מבינה מה עובר עלייך.. הייתי באותו מצב. אבל יש פיתרון, וזה טיפול MY-CELLS, להצערת העור, תוך שימוש בתאים שלך מהגוף שלך. את התוצאות לא רואים מייד, לוקח קצת זמן.
    אני עשיתי את הטיפול הזה בפרופורציה, והיום, אני בכלל לא שמה מייק אפ. אני נראית 10 שנים צעירה מגילי. וזה פשוט טיפול טבעי, ללא חומר זר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק מילוי קמטים אצל רופא רציני

שירי
    20/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גלית

מיכל
    07/07/2010

היי גלית
    גם אני בחורה בת 30 המוטרדת מאוד מנפילה בפנים, אפשר לדעת האם עברת תיקון? למי פנית?

תודה,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירסום סמוי בפורום

ד"ר רון יניב
    11/07/2010

לשירי שלום

את נוהגת להמליץ על רופא מסויים בקביעות בפורום
    עולה חשד לפירסום סמוי
    לא לכך מיועד הפורום
    נבקשך לחדול מכך

בברכה

ד"ר יניב

מומחה לרפואת עור

טיפולים אסטטיים, מילוי קמטים, בוטוקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו