פחד מהזרקת בוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מהזרקת בוטוקס
    רונית
    10/06/2010

אני רוצה לעבור הזרקת בוטוקס לשפתיים ואני חוששת מהחומר הפעיל בהזרקה, (אם אני לא טועה קוראים לחומר פרוטאי)ן, שמעתי שהוא מסרטן ואני לא רוצה להסתכן.

ראיתי באתר של יורם וולף שהוא מדבר על זה, אבל השאלה שלי אם משהי עברה הזרקה דומה כדי שאני אדע קצת יותר.
    ניראה לי שעדיף שאני אתייעץ עם נשים שעברו זאת כבר, לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מהזרקת בוטוקס

הוספת תגובה

• פחד מהזרקה לשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    11/06/2010

שלום רונית.
    הבוטוקס בד"כ איננו משמש להגדלת ועיצוב השפתיים. מילוי ועיצוב השפתיים נעשה עי' הזרקת חמרי מילוי נספגים(חומצה היולורונית או קולגן היפואלרגני).כל החומרים מאושרים עי כל רשויות הרפואיות בעולם כולל הFDA האמריקני המחמיר והסיכוי לתגובה אלרגית הוא אפסי ואפילו איננו מצריך מבחן רגישות לפני הטיפול.ניתן להשלים הטיפול בהזרקה זעירה של בוטוקס לשפתיים המרפה מעט את השריר בשפה ונותן לו מראה גדול ומלא יותר.כמות החלבון בחומרים אלה היא אפסית ולכן אין סכנה של רגישות יתר או שינויים מסרטנים.היי רגועה ואם את חושבת ששפתייך דורשות הגדלה ו\או עיצוב תגשי לרופא מנוסה והתיעצי עימו.
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו