שקעים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקעים מתחת לעיניים
    ג'ולי
    28/06/2010

שלום אנ בת 32 אני סובלת משקעים מתחת לעיניים שנותן לי מראה עייף.... לפני שנה וחצי עשיתי מילוי ברסטלין אבל אחרי פחות משנה נעלם.
    האם יש טיפול או חומר מילוי שמחזיק מספר שנים?
    חשבתי על ניתוח להרמת זבית העין שמתשתש קצת את השקע ומותיח את העור , יש ניתוח עם חוטים
    כמה זמן מחזיק החוטים ומה תןפעות לואי
    מה דעתכם?
    מודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקעים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• מילוי שקעים מתחת לעין.

ד``ר דן וינברג
    29/06/2010

שלום ג'ולי.
    העור מתחת לעין הוא עדין ביותר לכן גם חומר המילוי הנדרש למילוי שם צריך להיות עדין.חומר כזה הוא נכון להיום רק ח.היולורונית בתצורתה העדינה. חומרים עמידים יותר יותר כמו רדיאס או אבולנס עלולים לגרום שם לגושים שיפגעו באפקט האסטתי ושיארו חודשים ארוכים ואף שנים.ח. היולורונית במיוחד בתצורה העדינה שלה כמו שנדרש מתחת לעניים מחזיקה כשנה ולא יותר.לגבי ניתוחים פלסטים במקום את צריכה להתיעץ עם מנתח פלסטי או רופא עניים המתמחה בפלסטיקה של איזור העניים.אל תנסי את החוטים-פעולה זו הביאה לתוצאות לא טובות ולא הצדיקה את עצמה.יתכן ובעתיד יפותחו חומרי מילוי שיחזיקו זמן ארוך יותר מעמד.בהצלחה.
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיניים

ג'ולי
    30/06/2010

תודה ... אבל מה מומלץ למתיחה קטנה מתחת לעין לצדדים ... אני בת 30 ולא נראה לי ניתוח עפעפיים מתאים בגילי... איזה שיטות מומלץ
    מתיחה קצת מתשתשת את הפס ושקע מתחת לעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה שניה לג'ולי.

ד``ר דן וינברג
    30/06/2010

ג'ולי שלום שוב.
    יתכן וטיפול בבוטוקס בצידי העניים יקדם אותך למטרתך. בכל מקרה אשמח לבדקך ולהציע לך טיפול לאחר שאראה אותך.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו