הזרקת בוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת בוטוקס
    נטלי
    14/07/2010

שלום לך .הוזרק לי בוטוקס לשפה העליונה בשביל שלא יראו את החניכיים שלי כשאחייך.והטיפול באמת עזר .אבל שמתי לב כאשר אני מתעטשת או מקבלת מכה בצידי השפה ..המקום בו קיבלתי מכה מתרומם למעלה לכמה שניות עד שאני מעשה את האיזור וזה יורד חזרה .. האם ידועה לך התופעה ?
    האם זה כתוצאה מהבוטוקס ? אני מרגישה שהשריר נמתח לרגע. תודה על תשובתך .(הכמות שהוזרקה היא לא מעטה כי לא הייתה תוצאה במשך כמה הזרקות )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת בוטוקס

הוספת תגובה

• עיוותים לאחר הזרקת בוטוקס לשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    14/07/2010

אורית שלום.
    הבוטוקס משמש להעלמת קמטים בעיקר בחלק העליון של הפנים.הזרקת בוטוקס לשפתיים צריכה להעשות עי' רופא מנוסה מאד. היא נעשית במינונים קטנים מאד ונועדה להשיג הרפיה של שריר השפה ובכך להשיג מראה מלא וחושני יותר של השפתיים.יש לזכור שטיפול זה יכול לפגוע בכושר התנועה ווהסגירה של השפתיים עד כדי אף איבוד נוזלים בעת שתייה עקב הרפיית שריר השפה מהבוטוקס.כאשר מוזרקת כמות גדולה של בוטוקס כפי שכנראה הוזרקה לך היא יכולה לגרום גם להרפיה של שרירים "שכנים" כמו של האיזור שמתחת לאף ולא תמיד באופן סימטרי.אי סימטריות זו כנראה קרתה אצלך כך שלעיתים צד אחד מתכווץ והשני לא וזה מה שגרם לתופעה שתארת. נותר לך לחכות שהתופעה תעבור בהדרגה יחד עם הירידה בהשפעת הבוטוקס עם הזמן.מומלץ בעתיד להמנע מטיפולים "מוגזמים" של בוטוקס לשפתיים. יש להשתמש בחומרי מילוי לשפתיים במקום הבוטוקס ולהשתמש בו רק כחומר משלים ולא כטיפול עיקרי..
    בברכה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נטלי
    14/07/2010

ראשית טוב שחזרת מהחופשה !! מקווה שנהנית.
    כמה זמן מחזיק בוטוקס ?נאמר לי שכ4 חודשים לכל היותר.תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משך פעולת הבוטוקס.

ד``ר דן וינברג
    14/07/2010

אורית שלום שוב ותודה על איחולייך.
    הבוטוקס פועל אצל רוב האנשים במשך 3-6 חודשים.ישנו מיעט שהפעולה היא קצרה או ארוכה יותר. אם חוזרים על ההזרקה כאשר יש עדיין השפעה חלקית מהטיפול הקודם יש הארכה של משך האפקט בכמה שבועות.
    בהצלחה בטיפול
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו