עיבוי שפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי שפתיים
    נטלי
    24/07/2010

שלום אני בחורה כבת 34 ורוצה לעבות את שפתיי בפרלן.מה קורה אם החומר נספג אחריי חודשיים ?! יש "אחריות " על ההזרקה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• ספיגה מהירה של "פרלן "מהשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    24/07/2010

שלום אסנת.
    הפרלן היא חומצה היולורונית צמיגה ועמידה באיכות מצוינת מתוצרת שוודית ומשמשת כחומר מילוי מעולה לעיבוי השפתיים.פרלן לעיבוי שפתיים מחזיקה בד'כ 6-12 חודש.יש אנשים שמפרקים את הח. היולורונית מהר יותר. לעיתים כשהחומר מוזרק עמוק מדי ולא ממש בתת רירית ספיגתו מהירה יותר.אינני יודע מה קרה אצלך.אין אחריות של החברה על משך הזמן שהחומר ישאר בגוף.אני מציע לך לפנות לרופא שהזריק לך את החומר ולהראות לו את התוצאה המאכזבת לאחר חדשיים בלבד. אני מניח שהוא יקח אחריות כדי שתהיי מרוצה ויפצה אותך בהזרקה חוזרת במחיר עלות וכד'.יתכן ויש מקום לנסות הפעם חומר מילוי אחר(ח. היולורונית צמיגה אחרת כמו טיוסיאל קיס,רסטילן ליפ וכד') או קולגן היפואלרגני- ,אבולנס בריז.ואולי יש גם לשקול בחירת רופא אחר עם טכניקת הזרקה טובה יותר.אם תרצי אשמח לעזור.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו