ביו אלקמיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביו אלקמיד
    אמא
    27/07/2010

לפני כחמש שנים לערך עשיתי מילוי שפתיים עליונות באמצעות החומר ביו אלקמיד (2 הזרקות)
    מאז השפה לא סימטרית (למתבונן מקרוב) ונראה שהיא נפוחה בחלק התחתון של השפה העליונה קצת יותר מדי.
    בנוסף אם אני מקבלת מכה קטנה, לחץ קטן על השפה יש לי כאבי תופת.
    לא עשיתי עם זה כלום, כי אני מפחדת...
    א. מה הסיכון בלהוציא מקצת מהחומר בשפה?
    ב. ממה הכאבים הנוראיים? האם זה אמור לכאוב?

אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביו אלקמיד

הוספת תגובה

• ביו-אלקמיד לשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    28/07/2010

שלום אמא.
    הביואלקמיד הוא חומר מילוי קבוע לשפתיים ולעור שהיה נהוג לשימוש בתחילת שנות ה2000. בשנים האחרונות הוא איננו יותר בשימוש בשל ריבוי בעיות כמו שקרה אצלך.
    זהו מוצר להזרקה בתחום הזרקות המילוי.
    ביו-אלקמיד הינו שתל רפואי המוחדר לתת-עור על ידי הזרקה ומטרתו המוצהרת היא "מילוי ועיבוי רקמה רכה".
    הוא מורכב מ- 97% מים ועוד 3% של חומר פולימרי סינתטי בשם פולי-אלקיל-אימיד.
    הרכב זה מאפשר לביו-אלקמיד לתת אחרי שהוא מוזרק, תחושה של רקמה רכה וטבעית.
    אפשר להשתמש בו בתיקון חסרים מולדים או נרכשים.לעיתים אחרי ההזרקה מתפתחת תגובה דלקתית במקום.החומר הוא חומר קבוע ולכן התגובה נשארת. לעיתים התגובה הדלקתית גם כואבת. אם הדבר מפריע לך מאד אני מציע שתפני לכירורג פלסטי שישקול הוצאה כירורגית של הגושים משפתייך.ברצוני להדגיש שהביואלקמיד איננו בשימוש היום כחומר מילוי לשפתייים ובכלל.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אמא
    30/07/2010

אני מאוד מפחדת מהוצאת החומר, אבל כנראה שאעשה זאת.
    האם יש תופעות לוואי בהוצאת החומר או חלקו מהשפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת ביו אלקמיד מהשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    31/07/2010

שלום שוב אמא.
    תפני לכירורג פלסטי מנוסה בסוג זה של התערבויות.(דר. אלדד מור,דר. וינקלר ואחרים).אני בטוח שלאחר סבל קצר של הפעולה עצמה התוצאה הסופית תהיה טובה מאד.התעודדי ואל תפחדי.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו