מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביו אלקמידאמא27/07/2010
לפני כחמש שנים לערך עשיתי מילוי שפתיים עליונות באמצעות החומר ביו אלקמיד (2 הזרקות)
מאז השפה לא סימטרית (למתבונן מקרוב) ונראה שהיא נפוחה בחלק התחתון של השפה העליונה קצת יותר מדי.
בנוסף אם אני מקבלת מכה קטנה, לחץ קטן על השפה יש לי כאבי תופת.
לא עשיתי עם זה כלום, כי אני מפחדת...
א. מה הסיכון בלהוציא מקצת מהחומר בשפה?
ב. ממה הכאבים הנוראיים? האם זה אמור לכאוב?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביו-אלקמיד לשפתיים.
ד``ר דן וינברג28/07/2010שלום אמא.
הביואלקמיד הוא חומר מילוי קבוע לשפתיים ולעור שהיה נהוג לשימוש בתחילת שנות ה2000. בשנים האחרונות הוא איננו יותר בשימוש בשל ריבוי בעיות כמו שקרה אצלך.
זהו מוצר להזרקה בתחום הזרקות המילוי.
ביו-אלקמיד הינו שתל רפואי המוחדר לתת-עור על ידי הזרקה ומטרתו המוצהרת היא "מילוי ועיבוי רקמה רכה".
הוא מורכב מ- 97% מים ועוד 3% של חומר פולימרי סינתטי בשם פולי-אלקיל-אימיד.
הרכב זה מאפשר לביו-אלקמיד לתת אחרי שהוא מוזרק, תחושה של רקמה רכה וטבעית.
אפשר להשתמש בו בתיקון חסרים מולדים או נרכשים.לעיתים אחרי ההזרקה מתפתחת תגובה דלקתית במקום.החומר הוא חומר קבוע ולכן התגובה נשארת. לעיתים התגובה הדלקתית גם כואבת. אם הדבר מפריע לך מאד אני מציע שתפני לכירורג פלסטי שישקול הוצאה כירורגית של הגושים משפתייך.ברצוני להדגיש שהביואלקמיד איננו בשימוש היום כחומר מילוי לשפתייים ובכלל.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אמא30/07/2010אני מאוד מפחדת מהוצאת החומר, אבל כנראה שאעשה זאת.
האם יש תופעות לוואי בהוצאת החומר או חלקו מהשפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת ביו אלקמיד מהשפתיים.
ד``ר דן וינברג31/07/2010שלום שוב אמא.
תפני לכירורג פלסטי מנוסה בסוג זה של התערבויות.(דר. אלדד מור,דר. וינקלר ואחרים).אני בטוח שלאחר סבל קצר של הפעולה עצמה התוצאה הסופית תהיה טובה מאד.התעודדי ואל תפחדי.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?