מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדרת טיפולים לדר דן וינברגסיון11/08/2010
מה הכוונה סידרת טיפולים לכל שפה,הכוונה 4עד8 מזרקים של 1 סיסי
ויש לי עוד שאלה בבקשה מהו סיליקון שמן?
תודה מראש
(כאשר רופא ראה את השפתיים שלי הוא אמר לי שאני צריכה רק 2 הזרקות בסיליקון באמצעות שיטת מיקרו טיפה כל מזרק מכיל אחד סיסי וכל זריקה 900 שקל.
אז אשמח אם תפרט יותר על סידרת הטיפול בהזרקת סיליקון ושוב תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לסיוון.
ד``ר דן וינברג12/08/2010שלום סיוון.
הטיפול עליו מדובר הוא טיפול בזריעת מיקרוטיפות של סיליקון מתחת לרירית השפתיים שלך לפי שיטתו של פר' אורנטרייך. לפי שיטה זו -בכל פעם נזרעת כמות של 0.1-0.5 סמק' של סיליקון בטיפות זעירות מתחת לרירית השפה.מחכים כחודש לראות את התגובה ולפיה מחליטים האם להוסיף טיפול נוסף לאחר חודש.אורך הטיפול תלוי במצבן של שפתייך והתגובה הספציפית שלך ל"זריעת" המיקרוטיפות בשפתיים.אורכו יכול לנוע מ 2 עד 8 טיפולים לפי התוצאה האסתטית המתקבלת והרצויה."שמן "סיליקון הוא כינוי מסחרי בו משתמשים לעיתים לסיליקון הרפואי המזוקק אותו מזריקים לשפתיים.סיליקון זה יכול לבוא מכמה חברות כשהנפוצה ביותר היא חברת סילירון.המחיר לטיפול אותו ציינת נחשב למקובל .
סיוון-חבל שאני צריכים לבצע את הקשר ביננו בפורום לעיני כולם. עדיף שהענין יעשה בהתיעצות אישית ביננו.לכן אמנע מלענות לך בהמשך אם תמשיכי לשאול על בעיתך האישית בפורום.אשמח לעזור אם תהיי מעונינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?