gummy smile

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• gummy smile
    אביב
    19/09/2010

שלום דוקטור אני בן 22 ולפני יומיים עשיתי אצל פלסטיקאי מומחה שמזריק בוטוקס הזרקת בוטוקס לחיוך שחושף חניכיים(gummy smile) מאחר ויש לי את התופעה...שאלתי אותו לאחר כמה זמן אני רואה תוצאות(שייראו לי פחות את החניכיים)והוא ענה לי שעד שבוע...האם זה נכון לדעתך שעד שבוע רואים תוצאות? ועוד שאלה הוא הזריק לי את הבוטוקס ממש בשני צידי האף משום ששם יש את השרירים שמעלים את החיוך...האם גם זה נכון?ושאלה אחרונה...הוא אמר לי שמינימום הבוטוקס לgummy smile מחזיר ל4 חודשים האם גם זה נכון? אודה לך מאוד אם תענה לי על כל מה ששאלתי...תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    gummy smile

הוספת תגובה

• טיפול בבוטוקס בGUMMY SMILE

ד``ר דן וינברג
    19/09/2010

שלום אביב.
    אני מבין שלאחר התיעצות ארוכה עם דר. יניב פנית דווקא למומחה לפלסטיקה לבצע את הטיפול בבוטוקס.לדעתי מומחה לרפואה אסתטית היה יכול להשיג תוצאות טובות יותר.באשר לשאלותיך:קשה להבין מתאורך היכן בדיוק הוזרקו זריקות הבוטוקס אם כי אני משער שהמקום הוא המקום הנכון לסוג זה של הפרעה אסתטית.כן איני יודע מהו המינון שהוזרק לך בכל נקודה.כמו כמעט בכל טיפול בבוטוקס ההשפעה מתחילה לאחר 2-3 ימים ושיא ההשפעה היא לאחר כ1-2 שבועות.ההשפעה נמשכת 3-6 חודשים.בכל מקרה כדאי שהרופא שטיפל בך יראה אותך כשבועיים לאחר הטיפול הראשוני כדי לאמוד את ההשפעה של הטיפול ולהוסיף עוד בוטוקס לפי הצורך.
    אני מקווה שתהנה מהטיפול
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו