מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיעל02/11/2010
שלום.. אני בת 24 ומתעניינת בלשנות את השפתיים שלי.. העניין הוא שאני לא מעוניינת להזריק להן חומר או לשים שתלים... ראיתי שמבצעים בחו"ל ניתוחים להרמת השפה העליונה.. אבל שמתי לב שאז השפה פשוט מורמת ואין הבדל כל כך בשטח השפה..
וזו השאלה שלי- האם זה אפשרי להגדיל את שטח השפתיים ע"י הרמתה באופן חלקי? כאילו לעשות את החתך מתחת לאף בצורה כזאת שפשוט מסירים חלק מה"בשר" מתחת לאף בנוסף להרמה? (אני מתכוונת לאפקט שמתקבל אם לוחצים על אותה נקודה מתחת לאף.. האם אפשר לקבל את אותה תוצאה בניתוח.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי השפתיים _חומרי מילוי _בוטוקס_
ד"ר רון יניב02/11/2010ליעל שלום
הטיפול המומלץ לשפתיים הוא בהזרקת חומרי- מילוי
ומתוכן מומלצת החומצה ההיאלורונית - כגון רסטילן, ג'ובדרם וכד'
לחיוך שחושף חניכיים - יש טיפול בוטוקס- קראי תשובות קודמות בפורום בנידון.
לגבי ניתוחים - עלייך להתייעץ עם כירורג פלסטי- זה לא הפורום המתאים
אומר לך רק באופן כללי - שניתוח יהיה בדר"כ המפלט האחרון
ולא הייתי פונה לניתוח חדשני שאין עימו ניסיון רב
ודי לחכימא ברמיזא
בברכה
ד"ר רוני יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?