עיבוי שפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי שפתיים
    מאיה
    14/11/2010

שלום אני מאיה בת 23 והחלטתי לאחרונה לעבות את השפתיים..
    והיתי אצל 3 רופאים בהתייעצות ואחד אמר לי שהוא לא מזריק יותר מ0.25 כי אחרי זה זה לא יקלט ולא יהיה יפה..
    ולמרות זאת השני שהיתי אצלו אמר שהוא יכול לעשות זריקות של הרבה חומר כדי לסיים הכל ב2 זריקות..
    רציתי לדעת מה הכמות שאפשר להזריק בכל פעם כדי לא לצאת באיזה 20 זריקות..
    תודה מראש, מאיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים - חומרי -מילוי-HA

ד"ר רון יניב
    14/11/2010

למאיה שלום

לא ברור באיזה חומר מדובר.אני מקווה שלא בסיליקון- זהו חומר שעלול לגרום לסיבוכים מאוחרים (אחרי שנים) ובלתי- הפיכים . סיבוכי סיליקון כוללים נדידה של החומר למקום אחר או יצירת גושים (גרנולומות). מכיון שזהו חומר קבוע- ייתכן שהמראה שיתאים לך בגיל צעיר כבר יראה מוזר בגיל המבוגר.
    חומר המילוי הטוב ביותר כיום הוא חומצה היאלורונית - כגון רסטילן או ג'ובדרם שלהם יש אישור מנהל התרופות האמריקאי- FDA.
    לגבי הכמות - היא שונה מאישה לאישה, תלויה במצב השפתיים ובאפקט המבוקש.
    לא מזריקם פעמים רבות - בדרך כלל אפשר לחזור פעם שנייה ולהוסיף את שאר החומר שנותר במזרק , אם נחוץ.
    רצוי לפנות לרופא מומחה בעור או פלסטיקה ,הזרקה לשפתיים דורשת מיומנות גבוהה יותר מאשר הזרקה לקמטים בפנים.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לעיבוי שפתיים

מאיה
    15/11/2010

ולגבי החומרים האלו שהזכרתה..
    איפה אני יוכל להזריק אותם,
    והאם הם נעלמים או שזה פשוט נשאר ?ומה העלות בערך?
    אם כבר עשיתי סיליקון זריקה אחת אני יכולה להזריק את החומרים האלו?

ושאלה אחרונה..
    נגיד וסיליקון.. זה הגיוני שרק 0.25 או שזה מועט מידי,? כי אותו רופא נראה לי שהוא מגזים כדי שאני יעשה יותר זריקות..

תודה מראש על התשובה
    מאיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים-חומרי מילוי

ד"ר רון יניב
    15/11/2010

למאיה שלום
    חומצה היאלורונית היא חומר שנשאר עד שנה .
    סיליקון מקובל להזריק במספר פגישות בטיפות קטנות - החומר מעורר יצירת תגובה של הגוף סביבו שגורמת לעיבוי הרקמה.
    כאמור חומר שאיני משתמש בו.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו