מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיצוב שפתייםא.22/11/2010
שלום ד"ר,
אני יודעת שלגבי השפתיים הטיפול המבוקש הוא בד"כ מילוי או העלמת קמטים. לי לעומת זאת יש בעיה שונה-
1. הגבול של השפתיים שלי התפשט החוצה והיטשטש, כך שהשפתיים (בעיקר התחתונות) נראות כמו כתם גדול במקום צורה מוגדרת. צבע הגבול עצמו הוא ורוד בהיר (בתחום שבין צבע העור לבין צבע השפתיים).
2. בנוסף, זוויות השפתיים מימין ומשמאל הן כלל לא זוויתיות (לא "שפיציות"). כלומר, השפתיים לא הולכות ונעשות צרות לקראת קצוותיהן, אלא מאוד מעוגלות בקצה, כך שאורכו של כל קצה (לגובה) הוא כמעט סנטימטר.
אני מניחה שהסיבה היא שאני מקלפת באופן תמידי, מאז ילדות, את השפתיים התחתונות, אבל זה משהו שאני בחיים לא אוכל להפסיק.
3. השפה התחתונה מאוד גדולה ביחס לעליונה. אני לא רוצה למלא את העליונה, אלא להקטין את התחתונה.
כל זה כמובן מפריע לי. האם ניתן לבצע ניתוח שיכול לתקן את הבעיות הנ"ל בצורה מספיק קרובה לציפיות שלי?
האם זה ניתוח נפוץ בארץ?
האם קיימים בארץ מנתחים שמתמחים בו באופן ספציפי?
מה הסיכוי שהניתוח לא יצליח (ומה זה "חוסר הצלחה", על הסקאלה שבין הרעת המצב לבין אי-שיפור?)
לבסוף, כמה בערך דבר כזה צריך לעלות?
הרבה שאלות, אני מתנצלת.. בכל אופן, תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לעיצוב שפתיים?
ד``ר דן וינברג22/11/2010שלום נ.
למרות תאורך המפורט קשה להבין מה בדיוק הבעיה האסתטית בשפתייך ובמיוחד התחתונה .הייתי מציע שתתיעצי עם מומחה לרפואה אסתטית האם ניתן לשפר את שפתייך באמצעים שמרניים וכן התיעצי עם מנתח פלסטי מיומן עם נסיון בניתוחי שפתיים.איננו ממליצים על רופא זה או אחר בפורום זה. ובאשר להרגלך לקלף את השפתיים-אין דבר כזה שאת לא מסוגלת להפסיק זאת. את חייבת למצוא את הדרך ולהפסיק את ההרגל המשונה הזה הגורם כנראה נזק ניכר למראה שפתיים בשל הצלקות שהוא כנראה משאיר.אם יש צורך תפני אפילו לעזרה פסיכולוגית בענין.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצ"ב תמונה
א.22/11/2010הבעיה היא בזוויות הפה- שהן מעוגלות ולא מחודדות, שהגבול מטושטש, ושהשפה התחתונה גדולה ביחס לעליונה.
מה הכוונה ב"אמצעים שמרניים"?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בעקבות התמונה.
ד``ר דן וינברג22/11/2010לנ.שלום שוב.
ממה שרואים בתמונה ניתן לתחוםיותרולהדגיש את גבול השפה תחתנה עי' הזרקה של חומצה היולורונית לגבול השפה התחתונה בלבד ללא הזרקה לשפה עצמה כדי לא לנפח אותה יותר.מכיון שהתחתונה גדולה מהעליונה ניתן להגדיל בעדינות את העליונה וזה ישפר את הLOOK הכללי של שפתייך ותן להם גודל שווה וטבעי יותר.קשה מאד יהיה לתקן את הקצה המעוגל של שפתייך כי זה כנראה מבנן הטבעי.בכל מקרה כדאי לך גם להתיעץ עם כירורג פלסטי האם ניתן להשיג משהו בניתוח.ושוב הפסיקי בבקשה עם ההרגל של לקלף את שפתך.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?