חומצה היאלרונית. שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה היאלרונית. שאלה
    מ.ב.
    29/11/2010

האם יש סיבה מהותית להמלצתך על שני מותגי החומצה היאלרונית רסטילן/ג'ובדרם?

מה לגבי : מוצרי חברת ANTHEIS?
    מוצרי חברת ZIMMER?
    CRISTAL HA?
    בהם נעשה שימוש נרחב בארץ ובאירופה?

תודה
    מ.ב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצה היאלרונית. שאלה

הוספת תגובה

• חומצה היאלורונית עם אישור FDA

ד"ר רון יניב
    29/11/2010

למ ב היקרה
    הסיבה להמלצה על הנ"ל שיש להן אישור FDA
    מינהל המזון והתרופות האמריקאי שמקפיד על בקרה ואיכות החומרים
    בברכה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. ובאותו עניין

מ.ב.
    08/12/2010

נאמר לי כי לחומרים שציינתי יש אישור אירפאי CE וגם אישור ממשרד הבריאות בישראל.
    מדוע יש העדפה לFDA?
    האם באמת יש הבדל?
    ושוב תודה.
    מ.ב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למ,ב -איזה בולשיט -גובידרם נוראי

חנה
    10/12/2010

הזריקו לי גובידרם אולטרה 4 ואחרי שישה חודשים לא היה זכר לחומר -נספג כאילו מעולם לא הזריקו לי -נעלמו שני מזרקים !וחוץ מזה ממש אי אפשר לסמוך על משרד הבריאות האמריקאי -שמענו כבר מספיק פאשלות שהם עשו על תרופות שהם אישרו והרגו אנשים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומרי מילוי באישור FDA

ד"ר רון יניב
    10/12/2010

ל מ ב שלומות

הפיקוח של FDA הרבה יותר הדוק.
    באירופה יש כ-150 חומרים -ממדינות שונות וברמות שונות...מדי פעם מופיע כוכב חדש ולאחר זמן נעלם עקב חוסר יעילות חוסר בטיחות או חוסר שביעות רצון.
    בארה"ב מאושרים חומרים בודדים ובדוקים ,שעברו ניסויים ומעקב של שנים.
    דבר זה מייקר את החומרים המאושרים, אך הבחלט נותן להם עדיפות לטעמי.
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמרי מילוי עם CE ללא FDA.

ד``ר דן וינברג
    11/12/2010

שלום מ.ב.
    העברת אישור של תרופה או תכשיר רפואי בFDA היא תהליך ארוך,מיגע ויקר מאד.נכון שהדבר מאשר את יעילות ובטיחות המוצר אך בשטח האסתטיקה התבצע רק עי' הענקים(רסטילן ו ג'ובדרם).ישנם יצרנים רבים עם מוצרים מעולים שאפילו לא ניגשים לאישור הFDA בשל אורך ומורכבות התהליך ומחירו הגבוה.גם האשור האירופאי (הCE) ניתן רק לאחר בדיקות קפדניות ביותר אך הוא פחות ארוך,מסורבל ובעיקר יקר מעמיתו האמריקני.אני אישית אינני מתיחס לאישור FDA כחובה בחומרים בהם אני משתמש.אני בהחלט משתמש גם בחומרים עם אישור אירופאי בלבד(שאת חלקם הזכרת בשאלתך המקורית) ומסתמך בעיקר על הספרות המקצועית וניסיונם של עמיתי ושלי.הדבר מעלה את מיגוון החומרים בהם אני יכול להשתמש וכן מאפשר לקחת ממטופלי מחירים שפויים יותר ללא התפשרות ברמת הטיפול כי חלקם מחומרי מילוי טובים אלה זולים משמעותית מאלה שקיבלו אישור הFDA.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו