הוספת סיליקון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספת סיליקון
    שני
    22/12/2010

היי, עשיתי סיליקון בשפתיים לפני כחמש שנים ואני מעוניינת להוסיף מעט. האם ניתן? אין בזה בעיות מיוחדות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת סיליקון

הוספת תגובה

• הוספת סיליקון לשפתיים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    22/12/2010

שלום שני.
    חשוב לברר באיזו שיטה עברת את הטיפול של עיבוי השפתיים בסיליקון. האם עברת מילוי ממש של השפתיים עם סיליקון או בשיטה הנהוגה היום עי' הכנסת טיפות סיליקון זעירות לשפתיים ולתת לרקמה התגובתית המתפתחת סביבן לתת את האפקט האסטתי הרצוי.אם עברת מילוי ממש הייתי נמנע מהוספת סיליקון נוסף מחשש לתגובת יתר, עיוותים,,היווצרות גושים וכד'.אם עברת הטיפול בשיטה של הכנסת טיפות הסיליקון הזעירות ניתן אולי להוסיף מעט בזהירות כדי לקבל אפקט אסתטי ניכר יותר.את צריכה לזכור היטב 2 עובדות.1.העין "מתרגלת" מהר למצב הנוכחי ו"שוכחת" את מה שהיה לפני הטיפול.כדאי לך להסתכל על התמונות של שפתייך לפני ואחרי הטיפול.2.אם תהיה תגובת יתר או בעיה או עיוות עם הסיליקון ה"חדש" שיוזרק לך קשה מאד ולעיתים בלתי אפשרי יהיה לתקן את הנזק האסתטי שיווצר וה"תקונים "כרוכים" בסבל ניכר.לכן אני ממליץ לך לשקול בכובד ראש את רצונך בתוספת הסיליקון. אם התוצאה האסתטית היום היא טובה(אפילו אם לא מושלמת לדעתך)- השלימי עימה והמנעי מתוספת חומר עיבוי זה.בכל מקרה אני ממליץ לך להתיעץ עם מומחה ברפואה אסתטית.
    בתקווה להחלטה נכונה ושפתיים יפות
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו