מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוספת סיליקוןשני22/12/2010
היי, עשיתי סיליקון בשפתיים לפני כחמש שנים ואני מעוניינת להוסיף מעט. האם ניתן? אין בזה בעיות מיוחדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת סיליקון לשפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג22/12/2010שלום שני.
חשוב לברר באיזו שיטה עברת את הטיפול של עיבוי השפתיים בסיליקון. האם עברת מילוי ממש של השפתיים עם סיליקון או בשיטה הנהוגה היום עי' הכנסת טיפות סיליקון זעירות לשפתיים ולתת לרקמה התגובתית המתפתחת סביבן לתת את האפקט האסטתי הרצוי.אם עברת מילוי ממש הייתי נמנע מהוספת סיליקון נוסף מחשש לתגובת יתר, עיוותים,,היווצרות גושים וכד'.אם עברת הטיפול בשיטה של הכנסת טיפות הסיליקון הזעירות ניתן אולי להוסיף מעט בזהירות כדי לקבל אפקט אסתטי ניכר יותר.את צריכה לזכור היטב 2 עובדות.1.העין "מתרגלת" מהר למצב הנוכחי ו"שוכחת" את מה שהיה לפני הטיפול.כדאי לך להסתכל על התמונות של שפתייך לפני ואחרי הטיפול.2.אם תהיה תגובת יתר או בעיה או עיוות עם הסיליקון ה"חדש" שיוזרק לך קשה מאד ולעיתים בלתי אפשרי יהיה לתקן את הנזק האסתטי שיווצר וה"תקונים "כרוכים" בסבל ניכר.לכן אני ממליץ לך לשקול בכובד ראש את רצונך בתוספת הסיליקון. אם התוצאה האסתטית היום היא טובה(אפילו אם לא מושלמת לדעתך)- השלימי עימה והמנעי מתוספת חומר עיבוי זה.בכל מקרה אני ממליץ לך להתיעץ עם מומחה ברפואה אסתטית.
בתקווה להחלטה נכונה ושפתיים יפות
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?